Arama
Arama Sonuçları
Hedef: Sağlık Kampüsü
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Açıksöz TV'de yayın hayatına başlayan “Memleket Meselesi” programının ilk konuğu oldu. Program moderatörü Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Uluay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’da 455 yıl evvele yürüyüş!
29’uncu Uluslararası Şeyh Şaban-ı Veli ve Kastamonu Evliyalarını anma haftası bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde yürüyüş düzenlenerek başladı.
Belediye'deki atamaya tepki geldi! 'Liyakat?'
Veteriner Hekimler Odası’ndan, Veterinerlik İşlerine yapılan atamalara tepki geldi. Oda Başkanı İbrahim Maşalacı, mevcut Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Kenan Güçükbergen'in yerine meslekte bilgisi olmayan birinin geçirilmesine tepki göstererek; "Yönetmeliği hiçe sayarak, bu atamanın izahı ne olabilir? Yapılan bu uygulama bizim bildiğimiz liyakat anlayışı ile uyuşmamaktadır " dedi.
Uluay, adalet masasında!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve diğer katılımcılar ile toplantıda bir araya geldi.
Bakan Yumaklı'yla 'Kastamonu' istişaresi!
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri hemşehrimiz, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi.
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Oktay Vural, Kastamonu'da
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu'ya geldi
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
Aydın; 'Güzergah değişecek!'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, teleferik ile ilgili konuştu. Başkan Adayı Aydın açıklamasında şöyle konuştu; "Kastamonu insanları bizi gönlüne alıp 31 Mart'ta o makama oturursak teleferiği bu güzergahta yapmayacağız. Bu teleferik direklerini de...(sustu) Fazla zarar oluşturmadan kurumlarımızla görüşerek devletimizle istişare içinde olarak nerelerde kullanılabilir bakacağız değerlendireceğiz " dedi.
Başkan Adayı Yalçın, vites yükseltti... Muhtarlarla istişare!
Yİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın, adaylığının ilan edilmesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yalçın merkez mahallelerdeki sorunların tespitini yapabilmek ve çözüm üretebilmek adına muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Ekmekci; “Zihnimde Kastamonu için yol haritası oluşuyor!”
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, İstanbul’da balıkçı barınaklarında incelemelerde bulundu. Milletvekili Ekmekci açıklamasında; “İstanbul'un dört yanındaki balıkçı barınaklarında incelemede bulunduk ve toplantılarımızda paydaşlarla bir araya geldik. Ekmeğini denizden çıkaranların fikirleri aynı zamanda Kastamonu için de yol haritası oluşturuyor zihnimde” dedi.
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Sadece stad değil, dev bir spor tesisi
Milletvekili Uluay’dan, yeni stad projesiyle ilgili yer ve içerik önerisi...
Kastamonu’da pelerinli buzağı doğdu! Veteriner bile şaşırdı!
Kastamonu İnebolu’da faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muahmmed Coduroğlu çok ilginç bir olayın şahidi oldu. Meslek hayatında ilk defa karşılaştığını kaydettiği olayı takipçileriyle paylaşan Veteriner Hekim Coduroğlu şaşkınlığını gizleyemedi. Görüntüler ise hayret verici…
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”
Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP’yi sert eleştirdi: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sana ne? Sen kimsin”
‘Bitmeyen cami’ için Diyanet ile istişare
Diyanet yetkililerinin üniversiteye ziyaretinde, devam eden Üniversite Camii inşaatıyla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Projenin mevcut durumu ve devam eden inşaat ile ilgili öneriler ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
İŞTE YENİ ASGARİ ÜCRET
Milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası yanıt buldu.
Bitmeyen film: Keşmekeş!
31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken; gözler genel merkezlere çevrildi. Kastamonu’da son dönemlerin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olacak olan süreç öncesinde de; siyasi partiler, ince eleyip sık dokurken; Kastamonu kamuoyunun tek gündem maddesi de; belirlenecek adaylar ve olası ihtimaller oldu.