GMG Kastamonuspor'da veda!;

GMG Kastamonuspor'da veda!

2023-2024 sezonunda 1. Lig mücadelesi veren GMG Kastamonuspor'da forma giyen Yiğit Ali Bayrak, sözleşmesinin bitmesi üzerine takıma veda etti....

2023-2024 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta başarıyla mücadele eden futbolcu Yiğit Ali Bayrak, şu açıklamaları ifade ederek takıma veda etti;
"Birlikte çıktığımız bu yolda yazdığımız bu hikayenin sonunda güzel bitmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak hep gayret ettik. 11 ay boyunca her şeyimizden feragat ettik, Büyük bir aile olduk.


Sezona başladığımız günden itibaren oluşan aile olgusunun birlikteliği ile göstermiş olduğumuz performans ile inandığımız hayallerimize tüm şehrimizi ve kırmızı siyah renklere gönül verenleri inandırdık. Yaşadığımız her zorlukta bile kenetlenerek büyük bir aile olduğumuzu gösterdik. Çok çalıştık, çok çabaladık, Terimizin son damlasına kadar hayallerimizden hiç vazgeçmedik. Maalesef gelinen bu nokta da bu hikayenin başlangıcı gibi güzel bitmemesi hepimizi çok üzdü. Bu asla bir son değil Aşk hedefe ulaştığın zaman biter ama sevda nefesin bitene kadar devam eder.


Başta başkanımız CENGİZ AYGÜN'e çalışma fırsatı buluğumuz LEVENT ERİŞ hocama ve ekibine FIRAT GÜL hocama ve ekibine Emektar kulüp personellerine sonuna kadar gururlandığım takım arkadaşlanma abilerime ve geldiğim günden bu yana desteğinizi bir güç olarak sırtımda hissettiğim büyük KASTAMONUSPOR taraftarlarımıza sonsuz müteşekkirim.
Hakkınızı helal edin benden yana sonuna kadar helal olsun. Başka bir hikayede görüşmek üzere. Sizleri çok seviyorum."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum