Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!;

Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi....

31 Mart Yerel seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı, başkanlık makamında asılı olan Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırmıştı. Olay ilk Belediye Meclis toplantısında da gündeme geldi. Fotoğrafın kaldırılmasına ilişkin Başkan Baltacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sadece Cumhurbaşkanı değil aynı zaman da AK Parti Genel Başkanı olduğunu bu sebeple kaldırılmasının uygun olduğunu dile getirmişti. Açıklamalara Milletvekillerinden tepki geldi.

Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir. Kastamonu'yu ekonomik kalkınma ve sosyal gelişme kulvarlarında 81 il içinde öne geçirmek için milletimizle elbirliği ve istişare ile çalışacağız. Koyduğumuz tüm hedeflere halkımızla gönül gönüle vererek ulaşacağız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği iz üzerinde sabır ile yürüyeceğiz. O izi suyun üzerinden dahi silemezler."

Kaynak: Kastamonu Açıksöz Gazetesi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum