Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!;

Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu....

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı  İsmail Hakkı Demir ile birlikte Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. Azdavay Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunda görev yapan personeller ile de görüşen İl Sağlık Müdürü Derdiyok, Azdavay Kaymakamı Mustafa Arslanşahin'i de ziyaret etti.

gören vatandaşlarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Derdiyok ayrıca ilçede görev yapan tüm sağlık personelleriyle de görüşerek;  Azdavay'da sunulan sağlık hizmetleri konusunda; yapılması planlanan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi 112 istasyonu için yer saha planlaması, hastane içinde Diş Polikliniği ile pansuman odası planlaması, temin edilecek tıbbi cihazlar ve gerekli dolapların yapılması gibi konularda istişarelerde, inceleme  ve değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum