Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”;

Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”

Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP’yi sert eleştirdi: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sana ne? Sen kimsin”...

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, dün akşam AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı binasında basın toplantısı gerçekleştirdi.

Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik sert ifadeler kullandı.

 “KASTAMONU’DA MAALESEF 3 TANE CHP İLÇE BELEDİYESİ VAR”

İl Başkanı Doğan Ünlü’nün hedefinde CHP vardı. Parti olarak önceliklerinin Kastamonu’nun ilçe belediyeleri dahil tamamını kazanmak olduğunu dile getiren Ünlü CHP’yi şu sözlerle eleştirdi:

“Kastamonu’da maalesef 3 tane CHP İlçe Belediyesi var. Parti olarak tabii ki önceliğimiz Kastamonu’nun ilçe belediyeleri dahil tamamını kazanmak. Bu bizim en doğal hedefimiz. Biz belediyecilikte destan yazdık, destan yazmaya devam edeceğiz.

Yaptıkları hiçbir şey yok ortada ve borçlanmış durumdalar. Belediye gözle görülür, elle tutulur bir şey yapmıyor. Bir park dahi yapamayacak duruma gelmiş durumdalar ki içler acısı bir durum. Biz, inşallah, bu ilçelerimizi kurtarmış olacağız, fetret devrini sona erdireceğiz. CHP'nin üstlenmiş olduğu fetret devrini, 31 Mart 2024 akşamında sona erdirmiş olacağız.

Şimdi bir şeye daha değinmeden geçemeyeceğim. 2019 seçimlerinde, başta şahsım olmak üzere milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımız, o dönemde yine adayımız olan Tahsin Başkanımızla, Cumhur İttifakı'na sonuna kadar bağlı hareket ettik. Büyüklerimize sadakat göstererek Cumhur İttifakı'yla ilgili hiçbir felakete neden olmadık. Karşı taraf maalesef yalan, yanlış, iftira düzeyinde bizim adayımıza partimize yönelik söylemlerde bulunuyorlar. Gerçekler mutlaka ortaya çıkar, bugün de durum aynı. İnşallah, tekrar tekrarlıyorum burada, Biz Cumhur İttifakı'na zarar getirmeden, Cumhur İttifakı'mıza bağlı kalarak hareket etmek istiyoruz. Planlarımızı, projelerimizi halkımıza anlatarak bir seçim sürecini geçirmek istiyoruz.


Geçmiş dönemlerde olduğu gibi cevap vermekten geri durmayız. Kaybedecek zamanımız yok. Zaman son derece önemli. Kastamonu'yu ileriye taşıyacak, Kastamonu halkımızı mutlu edecek, ayağı yere basan projelerimiz var. Belediye başkanı adayımızla birlikte bunların istişarelerini yaptık. Diğer taraftan bu projeler, CHP gibi partilerin hayatta düşüneceği, planlayacağı ortaya çıkaracağı şeyler değil. Onların siyaseti farklı. Türkiye'de her şey değişiyor, değişmeyen bir şey var o da CHP’nin karanlık zihniyeti.

Bizim değiştireceğimiz şeyler, milletin hayrına olan şeyler olacak. Değişim olacak şeyler, ilimizin menfaatine olan şeyler olacak. Halkımıza mahcup olmadan, onların beklentilerini hiçbir zaman boşa çıkarmadan hem planımızla hem projemizle hem de hizmet aşkımızla kararlıyız, hazırız, geliyoruz. Tahsin Babaş’la yeniden durmak yok, yola devam inşallah.

Dün, Cumhurbaşkanımız da ifade etti: Şimdi, bu emanetçi genel başkanları var ya CHP'de dedi ya Özgür Özel. Özgür’ü 31 Mart’tan sonra özgürleştireceksiniz dedi. Biz de Kastamonu’dan diyoruz ki, biz de 31 Mart akşamında Kastamonu’daki CHP temsilcilerini özgürleştireceğiz. Onların şeytanı fikirleri kendilerinde kalsın. “

“İLKE HANIM DİYORLAR, BEN ‘İLKESİZ’ DİYORUM”

Ünlü, CHP Kastamonu İl Başkanı’na da sert ifadeler kullandı: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sanane? Sen kimsin ya kimin temsilcisinin? Senin AK Parti’nin, bizim içişlerimizle senin ne işin var? Bak, milletvekillerimiz de burada bütün teşkilatımız da burada biz buradayız, biriz, beraberiz. Siz kendi içinizdeki karanlık hesapların, hesabını verin. Birisi birinin danışmanı birisinin bilmem nesi.. O bir şeyi almış o bir şey vermiş. Tabii bunlar daha konuşacağız seçim sürecinde. Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’ya da cevap vermek istediğini ifade eden Ünlü; “Baltacı geçen HES ile ilgili mecliste bir konuşma gerçekleştirdi. Bu yalan makinesi Baltacı kendi söylediğini, söylemediğini ifade edecek kadar bir yalan makinası. Bunların gerçeğini halkımıza göstereceğiz, gereken hesabı sandıkta görecek.

Bizim Hasan diyorlar, kimin Hasan bu? Emekli Hasan mı? Mecliste terör örgütü uzantısıyla birlikte yol yürüyen Hasan, ‘bizim Hasan’ olur mu? Kastamonuluların Hasan’ı olur mu? Olmaz. Bakın burada Kastamonu için mücadele eden, mücadele etmeye heyecanı sonuna kadar olan bir başkan adayımız var: bizim Tahsin başkan. Hasan Baltacı’dan bir şey olmaz, bir yol olmaz. Biliyorsunuz bastığı yerde ot bitmez. Bunların Kastamonu gibi bir dertleri yok, Kastamonu’yla ilgili bir planları-projeleri yok, Kastamonu’ya sağladıkları bir fayda da yok. Onlar yapmazlar yapamazlar, yaparsa AK Parti’nin adayı Tahsin Babaş yapar.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum