Aydın; 'Güzergah değişecek!';

Aydın; 'Güzergah değişecek!'

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, teleferik ile ilgili konuştu. Başkan Adayı Aydın açıklamasında şöyle konuştu; "Kastamonu insanları bizi gönlüne alıp 31 Mart'ta o makama oturursak teleferiği bu güzergahta yapmayacağız. Bu teleferik direklerini de...(sustu) Fazla zarar oluşturmadan kurumlarımızla görüşerek devletimizle istişare içinde olarak nerelerde kullanılabilir bakacağız değerlendireceğiz " dedi....

"TELEFERİK GÜZERGAHINI DEĞİŞTİRECEĞİZ"

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "Teleferik projesini Belediye Başkanımızla da istişare ettik. Maliyetini anlattı. Bir de bunun karşılığının Kastamonu'ya ne olacağına baktık. Yok. Vicdanı olan Kastamonulu şöyle bir düşünsün. Oradan bindik geçtik oraya, ne olacak? Binaların çatılarından başka ne seyredeceğiz. 2019 yılında da güzergahın yanlış olduğunu ifade etmiştik. Biz bu belediyeyi almadan 2 yıl önce bu projenin bitmesi lazımdır. Dolayısıyla mahkeme şimdi devam ediyor ama biz bu teleferiği bu güzergahta yapmayacağız. Buna kararlıyız. Allah inşallah bize nasip eder sizler, Kastamonu insanları bizi gönlüne alıp 31 Mart'ta o makama oturursak teleferiği bu güzergahta yapmayacağız. Bu teleferik direklerini de...(sustu) Fazla zarar oluşturmadan kurumlarımızla görüşerek devletimizle istişare içinde olarak nerelerde kullanılabilir bakacağız değerlendireceğiz.

"KASTAMONU İNSANI NE İSTERSE O OLACAK"

Aydın devamında; "Projeleri dert etmeyin çok projemiz var. Ama asla ana projemiz şu: Ana projemiz Kastamonu, Kastamonu'nun huzuru.  Kastamonu insanının refahı. Ulaşımla ilgili sıkıntılarımız var bunları aşabilmek için istişareler yaptık. Kastamonu insanı ne istiyorsa onu yapacağız. Allah nasip ederse benim görevim de bu zaten. Söz veriyorum. Biz aracı kurum gibi olacağız. Kastamonu insanı ne isterse o. "

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum