Ekmekci; “Zihnimde Kastamonu için yol haritası oluşuyor!”;

Ekmekci; “Zihnimde Kastamonu için yol haritası oluşuyor!”

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, İstanbul’da balıkçı barınaklarında incelemelerde bulundu. Milletvekili Ekmekci açıklamasında; “İstanbul'un dört yanındaki balıkçı barınaklarında incelemede bulunduk ve toplantılarımızda paydaşlarla bir araya geldik. Ekmeğini denizden çıkaranların fikirleri aynı zamanda Kastamonu için de yol haritası oluşturuyor zihnimde” dedi....

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, üyesi olduğu TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu’nun çalışmaları kapsamında İstanbul’daki balıkçı barınaklarını gezdi. Paydaşlarla toplantı yapan Milletvekili Ekmekci ilk ziyaretinde, İstanbul’daki Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hali, Beylikdüzü-Gürpınar Su Ürünleri Hali İSYÖN ve Beylikdüzü-Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde incelemelerde bulundu.

"ÜRETENLERLE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Milletvekili Ekmekci açıklamasında; "Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hali, Beylikdüzü-Gürpınar Su Ürünleri Hali İSYÖN, Beylikdüzü-Gürpınar Su Ürünleri Hali mezat alanlarında aziz emeğin değerlenmesine şahit olduk. Türkiye Yüzyılı'nda üretenlerle birlikte başaracağız."

“KASTAMONU İÇİN DE YOL HARİTASI OLUŞTURUYOR ZİHNİMDE”

Milletvekili Ekmekci’nin sıradaki ziyareti, Poyrazköy Örnek Su Ürünleri Kooperatifi’ne oldu. Milletvekili Ekmekci ve beraberindeki Komisyon üyeleri ile Kooperatif ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Milletvekili Ekmekci yaptığı açıklamada; İstanbul'daki toplantı ve saha incelemesi programımızın üçüncü günü de verimli geçiyor. Ekmeğini denizden çıkaranların fikirleri aynı zamanda Kastamonu için de yol haritası oluşturuyor zihnimde. İstanbul programımız bilgi heybemizi taşıracak kıymette sürüyor. Su ürünleri ekonomisi büyük potansiyel vaat ediyor.”

KOMİSYONUMUZ, TARIM POLİTİKALARIMIZIN TABANDAN, İŞBİRLİĞİ VE ORTAK AKIL İLE HAZIRLANDIĞININ KANITIDIR”

AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci akabinde Maltepe Küçükyalı Balıkçı Barınağı’nı ziyaret etti. Ekmekci bu ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Maltepe Küçükyalı Balıkçı Barınağı'ndayız. İstanbul'un dört yanındaki balıkçı barınaklarında incelemede bulunduk ve toplantılarımızda paydaşlarla bir araya geldik. Tarım politikalarımızın tabandan, işbirliği ve ortak akıl ile hazırlandığının kanıtıdır komisyonumuz” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum