Sadece stad değil, dev bir spor tesisi;

Sadece stad değil, dev bir spor tesisi

Milletvekili Uluay’dan, yeni stad projesiyle ilgili yer ve içerik önerisi......

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, yeni stadyum konusunda Kastamonu kamuoyunun fikrini almak için üzerinde çalıştıkları projeler hakkında bilgilendirme yaparak konuyu istişareye açtı.

Kastamonu’da yapılması planlanan stadyumun çevresine önerilerini dile getiren AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Ayrıca stadın bu sene yapımı başlayacak diğer projeler de zaman içerisinde doğru planlama ile hızla yol alınacaktır” dedi.

Uluay’ın ifadeleri şu şekilde: “İlimiz modern bir stada kavuşmak üzere maliyeti yaklaşık 600-700 milyonluk, bu şekilde devasa bir yatırım fırsatı gelmişken, bu tesisi Batı Çevreyolu üzerine, Kuzeykent kavşak ile Maslak Sanayi Sitesi arasına kurabilirsek, yanına iki-üç sentetik çim saha, bisiklet yolları, yürüyüş alanları, kondisyon aletleri, zepline, tırmanma duvarları, etnospor parkurları, modern okçuluk, geleneksel okçuluk, oryantiring, dağ bisikleti, stadın içinde binlerce metrekare kapalı alan antrenman salonu zaten olacak bu alanda Jimnastik, karate, judo, güreş, kick boks, boks, taekwondo, masa tenisi, halter vs. tüm branşlar için çalışma ve antrenman alanları olacak. Orman içine manej bile yapılabilir, binicilik tesisi oluşturulabilir. Piknik ve dinlenme alanı, şuan aklıma gelmeyen spora ve eğlenceye dair daha ne varsa... “Vekil değil misin konuşacağına yap” diyenleri duyar gibiyim, ben kamuoyunun fikrini almaya çalışıyorum. Bu mahiyetteki projeler için ortak akıl ve ortak irade oluşması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca stadın bu sene yapımı başlayacak diğer projeler de zaman içerisinde doğru planlama ile hızla yol alınacaktır.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum