Başkan Adayı Yalçın, vites yükseltti... Muhtarlarla istişare!;

Başkan Adayı Yalçın, vites yükseltti... Muhtarlarla istişare!

Yİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın, adaylığının ilan edilmesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yalçın merkez mahallelerdeki sorunların tespitini yapabilmek ve çözüm üretebilmek adına muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi....

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın beraberinde İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar, Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu ve teşkilat mensupları ile muhtarlarla bir araya geldi.

Merkez mahallelerdeki sorunların tespiti adına muhtarlarla istişare toplantısı yapan Başkan Adayı Yalçın açıklamasında; "Merkez Mahallelerimizin sorunlarını tespit etmek, muhtarlarımızın önerilerini dinlemek ve çözüm üretmek adına istişare toplantısı gerçekleştirdik. Demokrasimizin temel taşı olan, devlet ve millet arasında köprü vazifesi gören, sosyal hizmetlerin vatandaşa ulaşmasında büyük rol sahibi olan değerli muhtarlarımızla bir araya gelerek ortak iradeyi oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplantımıza katılım sağlayarak kıymetli görüş ve önerlerini beyan eden tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum