Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
"'Türkiye Yüzyılı' ideali için canla başla çalışıyoruz"
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 22-24 Eylül'de Karaman'da gerçekleşti. 3 gün süren çok verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, ortak yapılabilecek etkinlikler için istişare yaptıklarını kaydetti. Genel Başkan Asmalı ise; "'Türkiye Yüzyılı' idealini gerçekleştirmek adına, milletimiz ve ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Bu etkinlik, daha güçlü bir Türkiye için çaba göstermek adına önemli bir adımdı. Bir ve beraber daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum' dedi.
MÜSİAD'ın 2. Hasbihal toplantısı, Kastilya'da düzenlendi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı’nca Yolkonak Köyü’ne yeni tesis yapan, resmi açılışı önümüzdeki aylarda yapılacak olan Kastilya Turizm Tesisi Sahibi Yılmaz Uzan’ın Restaurat Salonu’nda Genişletilmiş 2. hasbihal toplantısı yapıldı.
Önlemler işe yaradı! Fahiş fiyatlarla mücadele devam ediyor
Ticaret Bakanlığı'nın fahiş fiyat artışları için aldığı önlemler meyvelerini vermeye başladı. İş adamları bakanlığın önlemlerinin sonuçlarını gördüklerini belirterek, "Fiyatlar yavaş yavaş geri geliyor. Köpük ortadan kalktı" dedi.
MÜSİAD Yönetimi Kültür Bakanlığı'nda
MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve beraberindeki MÜSİAD heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mahmut Nuri Ersoy'u ziyaret etti. Ziyarete MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu da katıldı.
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir kimdir?
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde; AK Parti’den Kastamonu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ve çalışmalarına başlayan Yaşar Özdemir kimdir?
KKTC MÜSİAD ‘Gündoğdu’ ile devam
MÜSİAD KKTC’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili, Cideli hemşerimiz Ramazan Gündoğdu, yeniden genel başkanlık görevine getirildi.
İntegral Enerji’nin araç şarj istasyonu hizmette
İntegral Enerji firmasının üretimini yaptığı ‘Elektrikli Power Şarj İstasyonu’ hizmete girdi.
MÜSİAD, ilk 2023 istişare toplantısını gerçekleştirdi
Kastamonu MÜSİAD, 2023 yılı ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.
İngiltere’de vefat eden Kastamonulu sunucu, ilimize getiriliyor
Londra’da geçen hafta sonu vefat eden ‘Londra Aktüel’ programının sunucusu Hülya Nur Özdemir Alişoğlu (41), toprağa verilmek üzere Kastamonu’ya uğurlandı.
AK Parti’nin Kastamonu adayında dikkat çeken detay!
AK Parti Kastamonu 3’ncü sıra Milletvekili adayı Mehmet Umur, vatandaşların dikkatini çekti Kastamonu halkı tarafından yakından tanınmayan Umur, kimdir? Kastamonu’da Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekçi’nin ardından üçüncü sırada yer alan Umur’un AK Parti geçmişi de dikkat çekiyor.
"Şehirlerimizi, el birliğiyle yeniden ayağa kaldıracağız"
MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi. MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sevgilioğlu, deprem bölgesine yapılan yardımlardan da bahsetti.
Sevgilioğlu: Milletimizin, devletimizin yanındayız
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye’de yardım kampanyaları başlatıldı.
‘Şahlanış dönemini hep birlikte başlatacağız’
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi’nin gençlik yapılanması Genç MÜSİAD’ın 2’nci genel kurulu, Kastamonu Üniversitesi Teknokent Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç MÜSİAD Başkanı Oğuz Küçükkapucu, görevi Onur Özcan’a devretti.
"165 noktada temsilciliği bulunan büyük bir aileyiz"
Kastamonu Müstakil Sanayici ve İş Adamlar Derneği (MÜSİAD) 5. olağan genel kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantı Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Yerleşkesi Teknokent Ilgaz Salonu'nda gerçekleşti. MÜSAD Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sevgilioğlu , burada yaptığı konuşmasında; "Yurt içinde 84, yurt dışında 81 nokta ile dünyada 165 noktada temsilciliği olan büyük bir aileyiz. Samimiyet ve dürüstçe çalışırlar, ideallerinden asla vazgeçmezler. Bizler, Ahilik şuuru ve kültürüyle yoğrularak hayatlarımızı ticaretimizi düzenleyen iş insanlarıyız" ifadelerine yer verdi.
“Ürettiğimiz direği, dünyaya Kastamonu’dan göndereceğiz”
Birlik Vakfı Şubesi tarafından düzenlenen Kariyer Sohbetleri’nin bu haftaki konuşmacısı “Enerjide Son Teknoloji ve Kastamonu Sevdası” başlığı altında UKS Enerji ve Bilişim’in İdari Müdürü Kerami Koçmar oldu. Koçmar burada yaptığı konuşmasında; “Güneşle ve gün ışığıyla enerji toplayan bir direk ürettik ve bunun AR-GE’sini yaptık ve patentini aldık. Ankara’dan bir firma Uğur’a ‘Bu fabrikamıza gel, bizim ekibimiz ile birlikte bu ürünü Ankara’da üret’ dediler. Biz ‘Olmaz, Kastamonu’da yapacağız’ dedik. Gücümüz yeterse dünyaya Kastamonu’dan göndereceğiz” ifadelerine yer verdi
‘Potansiyelimizi değerlendiremiyoruz’
Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından düzenlenen Kariyer Sohbetlerinde “Kastamonu’da ve Aile Şirketinde Markalaşma ve İnovasyon” konulu panelin konuşmacısı Ünallar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ünal oldu.
MÜSİAD EXPO yarın kapılarını açıyor
Müstakil Fuarcılık A.Ş. ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliği ile düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO Fuarı 2-5 Kasım 2022 tarihlerinde fuarcılığın prestij adresi, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde organize edilecek.
3 ayrı sektörde profesyonel hizmet
Koçoğlu group üç ayrı sektörde hızla büyümeye ve Kastamonu’ya, Türkiye’ye ve Dünya’ya hizmet vermeye devam ediyor.
Asmalı: asgari ücrete ek zam yapılmadı
MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Kadın koordinasyonunda 14 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nin tanıtım toplantısında ekonomi gündemine ilişkin soruları yanıtladı.
“Var gücümüzle çalışacağız”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi geniş katılımlı Üye İstişare Toplantısı düzenledi.
MADO ve Bursa Kebap Evi açıldı
Kastamall, iki önemli işletmeye daha ev sahipliği yapmaya başladı. Türkiye'nin tanınan markalarından MADO ve Bursa Kebap Evi, bugün itibariyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
‘MÜSİAD gurur ve mutlulukla yoluna devam ediyor’
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, derneğin kuruluşunun 32. yılı nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı.
Erdoğan'ın tavrı net: 'Asla onları kovmayız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin mültecilerle sahip çıkamaya devam edeceğini vurgulayarak, “Kendileri arzu ettikleri zaman vatanlarına dönebilirler. Ama biz onları asla bu topraklardan kovmayız ve kovmayacağız” dedi.
'Genç girişimcilerin projelerine ışık tutacağız'
Genç MÜSİAD Kurum İçi İnovasyon Komisyonu'nu, Kastamonu'ya gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu ve Genç MÜSİAD üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.
“MÜSİAD’ı layık olduğu yerlere taşıyacağız”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi tarafından Dedeman Park Otel’de iftar programı düzenlendi.
"Kastamonu üretim potansiyeli ile öne çıkıyor"
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Yönetimi MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’yı ziyaret etti.
Kuzeykent'e Kızılay Tesisi yapılacak
Türk Kızılay Kastamonu Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı. İki adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Sabit Tavil, tekrar başkan seçildi.