KKTC MÜSİAD ‘Gündoğdu’ ile devam;

KKTC MÜSİAD ‘Gündoğdu’ ile devam

MÜSİAD KKTC’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili, Cideli hemşerimiz Ramazan Gündoğdu, yeniden genel başkanlık görevine getirildi....

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) KKTC’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili, Cideli hemşerimiz Ramazan Gündoğdu, yeniden genel başkanlık görevine getirildi.

MÜSİAD KKTC’den yapılan açıklamaya göre, derneğin 2. Olağan Genel Kurulu, cumartesi günü Kıbrıs Türk Ticaret Odası Merkez Binası’nda yapıldı. Genel Kurula, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’yı temsilen Yusuf Andiç katıldı.

MÜSİAD KKTC Başkanı Ramazan Gündoğdu, Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında “Türkiye’nin dünya markası” olarak nitelediği MÜSİAD’ın dünyada 90 ülkede temsilciliği olduğunu aktardı. MÜSİAD’ın tanınma sorunu yaşanan KKTC’li iş insanları ve KKTC Hükümeti için bulunmaz bir imkan olduğunu belirtti.

Başkan Gündoğdu; “MÜSİAD üzerinden ulaşılamayacak hiçbir kapı yoktur. Adeta oturduğunuz yerden Afrika’ya, Rusya’ya, Japonya’ya, Çin’e, Kanada’ ya, Amerika’ya, Japonya’ya, Avustralya’ya ulaşmanız ve pazar araştırmanız çok kolaydır. Bu gücün farkında olarak bizler, MÜSİAD’ımızı Kıbrıs’ta daha da iyi anlatıp farkındalık yaratarak, KKTC hükümetlerinin ve iş insanlarının bilgisine sunmamız gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Gündoğdu’nun konuşmasının ardından, Dernek yönetim organları şu şekilde belirlendi.

Yönetim Kurulu: Başkan Ramazan Gündoğdu; Başkan Vekili İrfan Yılmaz; Başkan Vekili Orhan Güçlü; Başkan Vekili Shadat Hosaın; Hacı Ali Özdemir; Mustafa Kırmızı; Dr. Nurçin İncirli; Ahmet Akif Akçora; Umut Vehit; Metin Yılgın; Sayım Arslan; Ömer Çete. 

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum