'Genç girişimcilerin projelerine ışık tutacağız';

'Genç girişimcilerin projelerine ışık tutacağız'

Genç MÜSİAD Kurum İçi İnovasyon Komisyonu'nu, Kastamonu'ya gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu ve Genç MÜSİAD üyeleriyle iftar programında bir araya geldi....

Gerçekleştirilen bir dizi programın ardından değerlendirmelerde bulunan Küçükkapucu, '' Bizlere her konuda desteğini sağlayan Genel Merkezimiz ve paydaş kurumlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Genç MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurum İçi İnovasyon Komisyonu Başkanı Alper Atlı ile Komisyon Üyeleri Av. Ahmet Kuran, Ali Rıza Başaran ve Sefa Öz Kastamonu'ya gelerek Genç MÜSİAD Kastamonu Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına katıldı.

Programa Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kastamonu İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu ve MÜSİAD Kastamonu Başkan Yardımcısı Soner Demir katıldı.  Programda Genç MÜSİAD Kurum İçi İnovasyon Komisyonu'nun çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımı yapılarak Kastamonu'da yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

''TİCARET BİLEŞENLERİNE KATKI SAĞLAYACAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ''

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Kastamonu Başkanı Oğuz Küçükkapucu, ‘’Genel Merkezimizin koordinasyonunda yürütülen Kurum İçi İnovasyon çalışmalarımız kapsamında genç girişimci kardeşlerimizin projelerine ışık tutacak ve güncel gelişen teknolojilere ayak uyduracak ve ticaret bileşenlerine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızda Kastamonu pilot illerimizden birisidir. Bu proje kapsamında gerek bilgilendirme ve gerekse de uygulamalı çalışmalarımız devam edecektir. Bu vesile ile bizlere her konuda desteğini sağlayan Genel Merkezimiz ve paydaş kurumlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah çalışmalarımız ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olur ve katkı sağlar’’ dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum