3 ayrı sektörde profesyonel hizmet;

3 ayrı sektörde profesyonel hizmet

Koçoğlu group üç ayrı sektörde hızla büyümeye ve Kastamonu’ya, Türkiye’ye ve Dünya’ya hizmet vermeye devam ediyor....

Kastamonu’da ticaret noktasında köklü bir şirket olan Koçoğlu group, üç ayrı sektörde ticari faaliyetlerine devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanlığını Erdal Koçoğlu’nun yürüttüğü Koçoğlu group; e-ticaret, temizlik ve lojistik alanlarında hem Türkiye’ye hem de yurt dışına hizmet veriyor. Koçoğlu group her geçen gün büyüyen bir ivmeyle ticari faaliyetlerini ve hizmetlerini sürdürüyor.

ERDAL KOÇOĞLU; “AİLE ŞİRKETİYİZ VE SÜREKLİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”       

İki kardeş olarak, gıda sektöründen başlayarak, Koçoğlu group adı altında serüvenlerinin devam ettiğini dile getiren Koçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Genç Müsiad Yönetiminde Komisyon Başkanı olan Erdal Koçoğlu; “3 ayrı sektörde, temizlik, lojistik ve e-ticaret olmak üzere Koçoğlu Group olarak devam ediyoruz. E-ticaret sektöründe 81 ile ve yurt dışına da hizmet vermekteyiz, yine lojistikte 81 ile ve profesyonel temizlik sektöründe de öncelik olarak Kastamonu ve Batı Karadeniz Bölgesi’ne hizmet veriyoruz. Temizlik sektöründe; kurum, kuruluş, şahıs, özel sektör ayırt etmeksizin bütün işletmelerimize hizmet götürüyoruz. Aile şirketiyiz ve sürekli büyümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“LOJİSTİK BİZİM ATA MESLEĞİMİZ”

Lojistik sektöründe dedelerinden gelen bir gelenek olduğunu dile getiren Erdal Koçoğlu; “ Lojistik bizim Ata mesleğimiz, dedelerimizden gelen ve babamızın hali hazırda yapmış olduğu meslek olduğu için, bu mesleği modernize edip, günümüz şartlarına uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Özellikle pandemi ile birlikte, e-ticaret sektörü tercih edilir hale geldi. E-ticaret sektöründe Cemre Naz Koçoğlu, bir hayalle bu projeyi bize sunduğunda çok mutlu olduk. Bu iş alanını da Koçoğlu group bünyesine katarak bu sektörü de büyütmek istiyoruz. Bu anlamda büyük oranda hedeflerimize ulaşmış durumdayız. Bizleri bu noktaya Kastamonu halkı getirdi, bu da bizi köklendirdi. Kastamonu’nun bizi sevmesi güvenmesi bizi yüreklendirdi. Buradan Kastamonu halkına sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HALİL KOÇOĞLU; “ TÜM TÜRKİYE’YE VE YURT DIŞINA HİZMET VERMEYE BAŞLADIK”

Koçoğlu Group Genel Koordinatörü Halil Koçoğlu; “ Ticarete ilk başladığımız sektör, gıda sektörü oldu. Daha sonrasında temizlik sektörü, nakliye ve e-ticareti ekleyerek, öncelikle Kastamonu olmak üzere 81 ile hizmet veriyoruz. Tüm Türkiye’ye ve aynı zamanda da yurt dışına e-ticaret sektöründe hizmet vermeye başladık. Tüm temizlik hizmetlerini de temizlik sektöründe bünyemizde bulundurmaktayız. Türkiye’nin en büyük lojistik ağı olan TAŞIKO’da lojistik sektöründe tırlarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Elimizden geldiğince, Kastamonu’ya sıcak para getirmeye de devam ediyoruz. E-ticaret sektöründe yeni olmamıza rağmen hızlı bir şekilde büyüyerek, 81 ile erken ulaştık ve satışlarımız güzel ilerliyor” dedi.

“KOÇOĞLU GROUP BÜNYESİNDE 56 KİŞİ ÇALIŞIYOR”

Koçoğlu Group olarak istihdam sağladıklarını da belirten Halil Koçoğlu; “Yurt dışı satışlarımızda da yoğunluk var ve üzerine çok yoğunluk veriyoruz.  Amazon uygulaması ile yurtdışı ticaretini daha da canlandırmayı düşünüyoruz. Ticaretin yanı sıra istihdam da sağlamaktayız. Koçoğlu Group bünyesinde 56 kişi çalışmakta. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, Kastamonu’ya en iyi hizmeti vermek için çabalıyoruz” diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum