"'Türkiye Yüzyılı' ideali için canla başla çalışıyoruz";

"'Türkiye Yüzyılı' ideali için canla başla çalışıyoruz"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 22-24 Eylül'de Karaman'da gerçekleşti. 3 gün süren çok verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, ortak yapılabilecek etkinlikler için istişare yaptıklarını kaydetti. Genel Başkan Asmalı ise; "'Türkiye Yüzyılı' idealini gerçekleştirmek adına, milletimiz ve ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Bu etkinlik, daha güçlü bir Türkiye için çaba göstermek adına önemli bir adımdı. Bir ve beraber daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum' dedi....

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 22-24 Eylül'de Karaman'da gerçekleşti. 3 gün süren etkinlik kapsamında, ticaret hacimlerinin artması, gelişmesi, üyelerin sektörlerine göre arz ve taleplerini değerlendirildiği, ortak yapabilecek etkinlikler hakkında istişarelerde bulunuldu.


SEVGİLİOĞLU; "3 GÜN SÜREN ÇOK VERİMLİ BİR PROGRAM GEÇİRDİK"

MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu , toplantı üzerine yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; "Yurdumuzun dört bir yanından MÜSİAD 107'nci Genel İdare Kurulu için Karaman'a gelen üyelerimiz ile birlikte 3 gün süren çok verimli bir program geçirdik. Başkan Yardımcılarımız Sadık Kışlı ve Çağdaş Kural ile beraber katıldığımız etkinliğin ilk gününde eş zamanlı toplantıların yanında, Şube Başkanları, Yurt İçi Teşkilatlanma Komisyonu, Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu, İş ve Ticaret Geliştirme Komisyonu, Sektör Kurulları Komisyonu, Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu, Genç MÜSİAD ve Kadın Komisyonu Başkanları ve şubelerimizdeki komisyon başkanları ile bir araya gelerek toplantılar yapıldı. Göreve yeni gelen başkanlarımız ve başkan yardımcıları ile tanışmamıza vesile olan bu toplantılar, Türkiye'nin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak vizyoner fikirlerin ve işbirliği olanaklarının masaya yatırıldığı bir platform oldu. Yoğun ve verimli geçen bir günün ardından, Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim'in teşrifleriyle akşam yemeği programını üyelerimizin yüksek katılımıyla gerçekleştirdik. İkinci günü sabahtan Genel Merkez ve şube sunumları yapıldı. Bu projeler iş dünyamıza nasıl katkı sağlayacağını incelemek, dinamiklerini daha iyi anlamak, ekonomik büyümeyi desteklemek ve gelişimi hızlandırmak için bizlere fırsatlar sunmuştur. Öğleden sonraki oturumlarda Ünsal Sözbir'in '2023-2025 MÜSİAD Strateji Planı' ve Prof. Dr. Nurullah Gür'ün 'Orta Vadeli Program (OVP) ve Küresel Ekonomi' hakkındaki sunumuyla devam etti. Genel İdare Kurulunun üçüncü ve son gününde MÜSİAD Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ve Genel Başkan Yardımcılarımız, 2023-2025 MÜSİAD Stratejik Planı doğrultusunda hazırladıkları 2 yıllık gelecek dönem faaliyetlerini detaylı bir şekilde üyelerimize sundular. MÜSİAD Stratejik Planı, Türkiye'nin ekonomik geleceğini şekillendirmek için atılan adımı temsil etmesi bakımından bizler için önemliydi. Ayrıca toplantılar sırasında diğer şube başkanlarımızla ve üyeleri ile ticaret hacimlerimizin artması, gelişmesi üyelerimizin sektörlerine göre arz ve taleplerini değerlendirebildiğimiz, ortak yapabileceğimiz etkinlikler hakkında istişarelerde bulunduğumuz verimli bir etkinlik olmuştur."


ASMALI; " DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM "

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ise 107'ncisi düzenlenen MÜSİAD Genel İdare Kurulu sonunda basına yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti; "Karaman'da gerçekleştirdiğimiz MÜSİAD 107'nci Genel İdare Kurulu'nun çıktısı olarak; Yönetim Kurulumuz, Yüksek İstişare Heyetimiz, Genç MÜSİAD’ımızla; MÜSİAD Kadın Başkanlığımız, sektör kurullarımız, komisyonlarımızla; şubelerimiz, personelimiz, yurtiçi ve yurtdışı teşkilatlarımızla; kısacası tüm üyelerimizle birlikte büyük ve güçlü 'Türkiye Yüzyılı' idealini gerçekleştirmek adına, milletimiz ve ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Hükümetimizin ortaya koyduğu 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu, ülkemizin potansiyelini ortaya çıkarma yolunda en önemli motivasyonlarımızdan biri olacak. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, yerli ve milli teknolojilerle büyüyen bir ülke ekonomisi, Anadolu irfanının gücüyle ve desteğiyle adeta şahlanacak. Bizler, büyük bir sorumluluk ve hassasiyetle güçlü Türkiye idealimizi gerçekleştirme yolunda her zamanki heyecan ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. MÜSİAD bugünlere inançla, dava aşkıyla ve sabırla geldi. İnşallah geleceği de birlikte şekillendireceğiz.MÜSİAD Karaman Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz bu büyük ve güzel etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından gelen 500'ün üzerinde üyemize, Karaman şubemize, değerli şube personellerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu etkinlik, iş dünyamızın bir araya gelip fikirlerimizi paylaşmak, işbirliği fırsatları yakalamak ve daha güçlü bir Türkiye için çaba göstermek adına önemli bir adımdı. Bir ve beraber daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum."  


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum