MÜSİAD GİK Toplantısı, Karaman’da yapılacak;

MÜSİAD GİK Toplantısı, Karaman’da yapılacak

......

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı, 22-24 Eylül'de Karaman'da yapılacak.

Etkinliğe Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Kışlı, Çağdaş Kural, Genç MÜSİAD Başkanı Onur Özcan ve Genç MÜSİAD üyesi Ömer Özcan da katılacak.

Toplantıyla ilgili açıklama yapan MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu; “Her sene iki veya üç defa farklı şubelerimizin ev sahipliğinde yurt içi ve yurt dışı şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapılan bölgedeki MÜSİAD üyesi iş insanlarının katılımıyla sağlanan Genel İdare Kurulu toplantılarımızın her biri bizim için ayrı önem taşıyor. 22-24 Eylül'de Karaman şubemizin ev sahipliğinde yapılacak 107. Genel İdare Kurulu toplantımıza şubemizden beş kişilik bir ekiple katılıyoruz. Üyelerimizin üretim ihracat ve istihdam noktasında ticaretlerini geliştirebilmek için bizlere ilettikleri öneri görüş ve taleplerini bizzat konunun sorumlusu başkanlarımıza ve muhataplarına ilettiğimiz, bölgesel ticaretlerimizin gelişmesi için bölgedeki şube başkanlarımızla istişare yapabilmemizi sağlayan bu toplantılarımızı önemsiyor ve elimizden geldiği kadar kalabalık katılmaya çalışıyoruz.” 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum