MÜSİAD EXPO yarın kapılarını açıyor;

MÜSİAD EXPO yarın kapılarını açıyor

Müstakil Fuarcılık A.Ş. ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliği ile düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO Fuarı 2-5 Kasım 2022 tarihlerinde fuarcılığın prestij adresi, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde organize edilecek....

MÜSİAD EXPO; önemli ticaret hacmi ve fuar organizasyonuyla, sektörün önde gelen markalarını, Asya'dan Avrupa'ya Afrika ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar dünyanın birçok ülkesinden iş insanlarını bir araya getiriyor.
MÜSİAD EXPO, 19. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte MÜSİAD Uluslar arası Yatırım Destek Ofisi (MÜSİAD İnvest) ve MÜSİAD Ticaret Ofisi tanıtılacak. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), dünyaya açılmak isteyen sanayici ve girişimciler ile Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı iş insanlarına rehberlik edecek.

Kısa adı MÜSİAD Invest olan MÜSİAD Uluslararası Yatırım Destek Ofisi Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı iş insanlarına doğru ve sağlıklı ticari araştırma bilgileriyle rehberlik edecek. Aynı şekilde MÜSİAD Ticaret Ofisi ile de uluslararası pazarlara açılmak isteyen girişimci ve sanayicilerimize yol gösterecek. Fuarda 60'ı aşkın ülkeden 1500'den fazla iş insanından oluşan alım heyetleri fuarda doğrudan muhataplarıyla bir araya gelme imkânı bulacak.

İŞ DÜNYASINI İSTANBUL'DA BİR ARAYA GETİRECEK

Türkiye ve bölgenin en kapsamlı karma ticaret fuarı MÜSİADEXPO, dünyanın dört bir yanında iş insanlarını İstanbul'da bir araya getirecek. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek fuar, 26'ncı Uluslararası İş Forumu Gıda Güvenliği ve Neslin Muhafazası Zirvesi, D8 Büyükelçiler Zirvesi ve çeşitli etkinlikler ile ticari diplomasinin de kalbi olacak.

MİSKOS MÜSİAD EXPO 2022’DE

Konu ile ilgili bir açıklama yapan MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu; “İlimizde üretim yapan ve küresel pazarlara açılmak isteyen tüm sanayici ve işadamlarımızı bu fuara katılmaya davet ediyoruz. Ayrıca üyemiz olan Miskos Helva Gıda San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. MÜSİAD EXPO 2022 fuarına; geleneksel ürünler yanında yeni ürünleri ile stant bazlı katılım sağlamıştır. Bizler de üyelerimizden oluşan kalabalık bir heyet ile fuara ziyaretçi olarak katıldık. Çalışmalarımızın ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum