Arama
Arama Sonuçları
Hedef: Sağlık Kampüsü
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Açıksöz TV'de yayın hayatına başlayan “Memleket Meselesi” programının ilk konuğu oldu. Program moderatörü Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Uluay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
THY uçağı türbülansa girdi; kabin memurunun bel kemiği kırıldı!
Kabin memurunun uçak tavanına çarpıp sırt üstü düştüğü kaydedildi.
‘Acil’e acilen çözüm gerek! Nüfusun iki katına yaklaştı
Sağlık Bakanlığı verilerine göre, 2023 yılında Türkiye genelinde hastanelerin acil servislerine başvuru sayısı 150 milyonu aştı. Acil servislerde sekiz saatten fazla bekleyen hasta sayısı ise yaklaşık 6 milyona ulaştı.
Kastamonu’da kaza!
Kastamonu’da kaza meydana geldi. Otomobil sürücüsü yaralandı.
Kastamonu’da resmi internet sitelerinden güç birliği
Kastamonu’da yayın yapan gazetelerimizin yanı sıra Basın İlan Kurumu tarafından resmi hüviyet kazanan internet haber sitelerinin sahipleri olarak bir araya gelip Kastamonu menfaatleri için “KASTAMONU RESMİ İNTERNET SİTELERİ GRUBU” adıyla bir birliktelik oluşturduk.
Kastamonu dahil 6 ilin acil sağlık hizmeti masada!
2024 yılı 9. Bölge İlleri Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı Ankara'da yapıldı.
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Yakıt masrafını MHP İlçe Başkanlığı karşıladı!
Azdavay Belediyesi tarafından Pazar günü gerçekleştirilen Kastamonuspor Amedspor maçına araç kaldırılmıştı. Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan aracın yakıt masraflarının MHP Azdavay ilçe Başkanı Akif Özdemir'in karşıladığını açıkladı.
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
Eski muhtar kazada can verdi!
Karabük-Kastamonu karayolunda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin şarampole yuvarladığı kazada sürücü hayatını kaybetti. Ölen sürücünün Safranbolu'ya bağlı Kadıbükü köyünün eski muhtarı olduğu öğrenildi.
Aylık 30 bin lira maaşı var, çırak yetişmiyor
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
Baltacı’nın tartıştığı kişi bakın kim çıktı!
CHP Kastamonu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı’nın bir vatandaşı tehdit ettiği iddia edilen bir video kaydı ulusal basın ve sosyal medyada kısa sürede yayıldı.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Düşen çantasını almaya çalışırken mahsur kalan kişi kurtarıldı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde Yeşilırmak'a düşen çantasını almak isterken suyun yükselmesi nedeniyle ırmakta mahsur kalan kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
İlçe Devlet Hastanesi açıldı!
Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce 20.03.2020 tarihinde ihale edilen ve 04.03.2024 tarihinde yapımı tamamlanan 10 yataklı Küre İlçe Devlet Hastanesi hizmet sunumuna başladı.
KEAH'ta 'başarılı' bir operasyon daha!
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve ekibi başarılı bir ameliyatla bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu.
İlçe Devlet Hastanesi, bakıma alındı!
Araç Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve hastane ortamlarını daha temiz ve kullanışlı hale getirmek amacıyla kapsamlı bir bakım ve yenileme sürecine girdi. Hastanenin polikliniklerinden bekleme alanlarına, koridorlardan yatan hasta servisine kadar birçok bölümünde tadilat, temizlik ve boya çalışmaları gerçekleştirildi.
Kuzeykent'te önemli gelişme!
Kuzeykent Mahallesi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kastamonu'da sadece 2 adet bulunan doktorlu ambulansın biri Kuzeykent'te görevlendirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, bu hizmete vesile olmanın gurur verici olduğunu dile getirerek; "Kuzeykent Mahallesi Kastamonu'da 2 tane bulunan doktorlu ambulanstan bir tanesine sahip olmuş oldu" dedi.
Kastamonu'daki zamla ilgili açıklama:"OLMAYACAK"
Asiltur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Öğrenci ve Personel Servisi Yönetim ve Denetim Kurulu adına Başkan Niyazi Simsar, bir açıklama yaptı.
Kuzeyket’te silahlı saldırı
Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesinde silahlı saldırı gerçekleşti
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
Kastamonu Belediyesi'nden ücretsiz seferler
Kastamonu Belediyesi tarafından ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.
Kalbi duran vatandaşa polisten ‘hayat’ öpücüğü…
Kastamonu'da bir bankada sıra beklerken kalbi duran kişiyi trafik polisleri kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü.
Kastamonu KYK’da ilginç iddia!
Kastamonu'da bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait öğrenci yurdundaki, iddia gündemi sarsıyor.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
Kastamonu'dan 'DON' manzaraları
Kastamonu, ilginç bir sabaha uyandı. Gece saatlerindeki hafif sağanak yağış, sabah saatlerinde yerini buza bırakırken; Kastamonuluları ise büyük bir sürpriz karşıladı. Onlarca araç kaza yaptı, yüzlerce vatandaş yere düştü ve Kastamonu; son yılların en zorlu sabahlarından birine uyandı.
Kastamonu'da o yol tehlike saçıyor... Acil bakım çağrısı!
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu, ilçedeki önemli bir soruna dikkat çekti.