Baltacı’nın tartıştığı kişi bakın kim çıktı!;

Baltacı’nın tartıştığı kişi bakın kim çıktı!

CHP Kastamonu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı’nın bir vatandaşı tehdit ettiği iddia edilen bir video kaydı ulusal basın ve sosyal medyada kısa sürede yayıldı....

Nerede ve kim tarafından kaydedildiği belli olmayan video ilk olarak Yeni Şafak Gazetesi internet sitesi aracılığıyla servis edildi.
Olay üzerine CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Başkan Adayı Hasan Baltacı ile ilgili çıkan iddialara yanıt verdi. Videonun kurgu olduğunu dile getiren Erbilgin; 'Bu kurguları bu memleketin güzel insanları bilir' dedi.

Bugün ise videonun daha uzun versiyonunu paylaşan Erbilgin, videoda Baştacı’nın tartıştığı kişinin AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ümit Sağdıç olduğunu ve yine yaşananların bir kurgu olduğunu iddia etti.

Erbilgin, yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

"Bu kadim şehir, bu güzel Kastamonu Bizim Hasan’ı kötülüğe karşı, kötü kalbe karşı bükülmez tavrı, uzlaşmaz tavrı ile bilir. Dik duruşu ile bilir.
Halka karşı ise adanmışlığı ile yardımseverlik, yiğitlik, bilgelik, alçakgönüllülük, iyi yüreklilik, ölçülülüğü ile bilir tanır.
Videoda ki kişi AKP Milletvekili adayı Ümit Sağdıç olup AKP belediye başkan adayı Tahsin Babaş’ın, il başkanı ve milletvekillerinin bu edepsizliğe sahip çıkıp çıkmayacaklarını, ihraç edip etmeyeceklerini hep birlikte göreceğiz.
Kastamonu’nun güzel insanlarının bu gerçeği tüm yurttaşlarımıza ulaştırmak için gereğini yapacağını biliyorum."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum