Kastamonu'dan 'DON' manzaraları;

Kastamonu'dan 'DON' manzaraları

Kastamonu, ilginç bir sabaha uyandı. Gece saatlerindeki hafif sağanak yağış, sabah saatlerinde yerini buza bırakırken; Kastamonuluları ise büyük bir sürpriz karşıladı. Onlarca araç kaza yaptı, yüzlerce vatandaş yere düştü ve Kastamonu; son yılların en zorlu sabahlarından birine uyandı....

Kastamonu şehir merkezinde hemen hemen bütün mahallelerde sert bir buzlanma meydana gelirken; onlarca araç ise kazaya karıştı. Özellikle eğim olan bölgelerse, otomobiller buza diş geçiremezken; yüz binlerce liralık maddi hasar meydana geldi ve kaza yapan soluğu sanayide aldı.


Sabah saatlerinde okula gitmek isteyen öğrenciler ise büyük zorluklar yaşadı. Yetkililer tarafından servis şoförlerine verilen talimat doğrultusunda kaygan bölgelere girilmemesi uyarısı yapıldı. Öğrencilerin yanı sıra, öğretmenler, idareciler ve okul personelleri de sabah saatlerinde işyerlerine gelmekte zorlandı.


Ulusal basında da geniş yer bulan Kastamonu'daki buzlanma sonucunda sabahın erken saatlerinden itibaren bir kaç saatlik süreçte; objektiflere yansıyanlar şu şekilde:

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum