Muhabir - Burak Yumukoğlu
Arama Sonuçları
Vidinlioğlu; kararı, sonraki başkana bıraktı
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik uyardı; Kastamonu'da bu sabah 'zor geçecek'
Kastamonu Valiliği tarafından önemli bir uyarıda bulunuldu. İki hafta önce yaşanan ve yüzlerce aracın kazaya karıştığı don olayı sonrasında vatandaşlar büyük bir mağduriyet yaşamıştı. Kastamonu Valiliği de; olası bir dona karşı vatandaşları uyardı.
Kastamonu’da verilen vaaz; Türkiye’nin gündeminde
Günümüzde Kırşehir İl Müftü Yardımcısı olan Adnan Zeki Bıyık’ın 2020 yılında Kastamonu’da verdiği vaaz; aradan geçen 4 yıla yakın bir sürenin ardından Türkiye’de en çok konuşulan konular arasında yer aldı…
Juventus istedi; GMG Kastamonuspor aldı
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’da bir futbolcuyla yollar ayrılırken; takıma bir oyuncu da dahil edildi. Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2019 yılında İtalya ekiplerinden Juventus’un da ilgilendiği Behlül Aydın, GMG Kastamonuspor’la anlaştı.
Kastamonulu gazi, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Araç ilçesinde; 92 yaşındaki Gazi Abdullah Sağlam, son yolculuğuna uğurlandı…
Kastamonu'daki otobüs kazasında tutuklama kararı!
Kastamonu-Sinop yolunda 6 kişinin hayatına mal olan kazada; otobüsün şoförü tutuklandı.
Hasan Baltacı'dan adaylık sonrası ilk açıklama
CHP'nin Kastamonu Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Hasan Baltacı, ilk mesajını verdi.
CHP, Kastamonu Belediye Başkan adayını açıkladı!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nden karar çıktı ve Kastamonu Belediye Başkan Adayı, CHP Milletvekili Hasan Baltacı oldu.
Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor
Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi.
Daha ne yapsın GMG Kastamonuspor!
Şampiyonluk yarışında olmasına rağmen taraftarlarından beklediği desteği göremeyen GMG Kastamonuspor'da Onursal Başkan Cengiz Aygün ve futbolcular 'meydan'a indi ve vatandaşların boynuna atkı dolayarak Fethiyespor mücadelesine davet etti.
Kuzeykent'te silahlı saldırı!
Kuzeykent Mahallesi'nde bir işletmede silahlı saldırı meydana geldi.
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Kastamonulu hakim, hayatını kaybetti
Kastamonu'nun önemli değerlerinden emekli hakim Selma Zeydan, hayatını kaybetti
‘Kastamonuspor’u ağzınıza almayın’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, düzenlediği basın toplantısında GMG Kastamonuspor’a da parantez açtı. Göreve gelir gelmez, kırmızı-siyahlı camia için kalıcı bir gelir oluşturacağını söyleyen Aydın; AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’a da atıfta bulunarak; ‘Kastamonuspor kelimesini ağzınıza almayın, beni de konuşturmayın’ dedi.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu’daki kahraman polislere teşekkür
İçişleri Bakanlığı; resmi X hesabından; Kastamonu’da görev yapan polislerin yerinde müdahalesini paylaştı. Bankada kalp krizi geçiren vatandaşa müdahale ederek hayata tutunmasını sağlayan polis ekipleri, ‘’Kahraman polis memurlarımız, kalbi duran vatandaşımızı hayata döndürdü’’ notuyla paylaşıldı.
Kastamonu’da ‘Muhtar’ raconu değişti!
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri önce Belediye Başkanlığı için adaylar gündemden düşmezken; muhtarlık için de rakipler, arka planda ciddi bir rekabet içerisinde çalışmalarına başladı.
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Cüneyt Özdemir’in yayınında tepki!
Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi belirleyen Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hatay’dan canlı yayın gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk olan Özdemir’in yayınında bir depremzede; Başkan Savaş’a tepki göstermek üzere bölgeye geldi.
Afganistan'dan Kastamonu Üniversitesi'ne ziyaret
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Afganistan’ın Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin'i ağırladı
Meteorolojiden Kastamonu'ya buzlanma uyarısı
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda; bu hafta sonuna dikkat çekildi. 25 Ocak Perşembe günü itibariyle Kastamonu'nun bazı kesimlerinde kar yağışı etkili olacağı belirtilirken; ertesi günlerde de buzlanmaya karşı vatandaşlar uyarıldı
TBMM'de 'ödendi ödenmedi' tartışması
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın dün, TBMM’de yaptığı orman köylüsüyle ilgili konuşmaya; yine mecliste cevap verdi.
Resmi Gazete'de Kastamonu için önemli karar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazetede, Kastamonu'nun Devrekani ilçesi için önemli bir karar yayınlandı
Kastamonu'ya 165 milyon TL
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci; İnebolu’daki üst havza tedbirlerine başlanacağını ve yaklaşık 165 milyon TL bütçe ayrıldığını açıkladı.
Erdoğan Berber, hayatını kaybetti
Kastamonu'da; Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında yıllardır farklı görevlerde bulunan Erdoğan Berber, hayatını kaybetti.
Emin Taş, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun tanınan simalarından eski nakliyecilerden Emin Taş, hayatını kaybetti.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Milletvekili Uluay: 'Büyük ihtimalle yıkılacak'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenledi. Uluay, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki atıl binayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Trafik kazasında Kastamonulu üç kişi hayatını kaybetti
İstanbul Silivri’de meydana gelen kazada; Taşköprülü hemşehrimiz; eşi ve çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti.