Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor;

Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor

Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi....

MHP'nin Araçlı Belediye Başkan Adayı ve üç dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Rafet Vergili, AK Parti'nin aday gösterdiği Çatalzeytinli Özkan Çetinkaya hakkında iddialarda bulundu.

Vergili'nin iddiaları, ulusal basında da geniş yankı uyandırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Karabük Adayı Özkan Çetinkaya'nın Alfred Üniversitesinden sahte diploma aldığını öne sürdü.
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, dün akşam Karabük Net Haber'e yaptığı açıklamalarda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Vergili, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya için “Bundan sonra ona ben ‘Alfred Özkan’ diyeceğim” dedi ve Fetö’nün okulundan sahte diploma aldığını iddia etti.

Başkan Vergili, “Ulusala verilecek bir haber veriyorum size. Siz belediye başkanlığı adaylığını açıklarken, Tayyip beyin arkasına Alfred Üniversitesi yazdırmaya utanmadınız mı? Bu Fetö’nün kapatılmış üniversitesi, diplomaları da yok sayılıyor. Bu Fetö'nün okulu, bu okula gitmeden diploma veriliyor, parayı veriyorsun Fetö'nün okulundan diploma alıyorsun. Ben ona Alfred Özkan dersem yanlış mı söylemiş olurum. Bu diplomalarla ilgili YÖK suç duyurusunda bulundu, geçerli değil. Siz bunu Tayyip beyin arkasına Karabük teşkilatı olarak milletvekilleri olarak Tayyip beyin arkasına yazmaya utanmıyor musunuz? Lise desen ne olur? Kendilerini çok yüksek kariyer sahibi olduklarını göstermek için yapıyor. Bu bir komplekstir. O arkadaşımıza artık ‘Alfred Özkan’ diye bahsedeceğim.” Diye konuştu.


AK Parti Karabük Adayı Özkan Çetinkaya’nın, Karabük Belediye Meclis üyeliği görevinde hiçbir şey yapmadığını da öne sürerek, “Bu arkadaşımız belediye meclisinde görev yaptı, bir kere söz almadı. Ben sesini bilmiyorum, Karabük ile ilgili hiçbir şeyde yorum da yapmadı. Belediye başkanlığını da böyle mi yapacak? Osman Köşker Bey elinizi kaldırın, kaldırın. İndirin, indirin hepsi Osman beye bakıyor. Osman Bey elini kaldırdığı zaman, kaldırıyor indirdiği zaman indiriyor. 4 sene Osman Köşker Beyin idare ettiği bir belediye başkan adayını kimler idare edecek? Buna Karabüklüler karar versin. Bu arkadaşı kim idare edecek, bu arkadaş Karabük'e belediye başkanlığı yapılsın diye seçilmiyor. Bu arkadaşı birileri biz bunu idare edebiliriz diye seçiyor. Seçilebilecek bir kişiyi 10 sene evvel bir konuşmalardan dolayı birilerine yazı yazdırıp, bir akşamda hem adamın kişiliği ile oynayıp, hem de adaylığını bitirebiliyorlar bu kadar ahlak dışı hareket eden bir camia bu. Ben bunları parti olarak adlandırmıyorum, camia olarak adlandırıyorum” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum