Emin Eğri’den çirkin paylaşım; Üst düzey tepki yağdı!;

Emin Eğri’den çirkin paylaşım; Üst düzey tepki yağdı!

Kastamonu’da gazetecilik mesleği ile tanınan Emin Eğri, sosyal medya hesabından yaptığı aşağılayıcı paylaşımla birçok tanıdık simadan üst düzey tepki çekti....

Gazeteci olarak bilinen Emin Eğri, İnebolu sahilinde çarşaflı kadının görüntüsünü paylaşarak, "İnebolu sahilinde bir 'karafatma' Bu pislikler defolup gitmeli! Tek kelime ile İĞRENÇ bir görüntü." ifadelerini kaydetti. Paylaşımın altına birçok tanıdık sima dahil onlarca kişiden tepki yağdı.

HALİL ULUAY; ‘ARTIK KİMSE AYRIMCILIK YAPAMAYACAK’

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay paylaşımın altına, “Paylaşımdaki kadının yabancı olma ihtimali kadar Türk olma ihtimalide var, bunu herkes biliyor. Bu memlekette artık hiç kimse ayrımcılık yapamayacak, her kıyafeti giyen her fikri savunan beraber yaşayacaktır. Bir kaç kişinin saldırısı ile toplumsal barış bozulmayacaktır.” Yorumunu yaptı.

Birçok kişi ise, “Emin abi bu olmaz. 90 lı yılların ateist seküler zihniyeti bu lâik bir düşünce değil. Fransız zihniyeti bu. Deniz baykal bu zihniyette olan yök e ve orduya destek verdiği için chp 30 yıldır din düşmanı damgası yedi ve müzmin ana muhalefet olarak kaldı. Ateist seküler düşünce değil atatürkçü lâik düşünce bizi kurtaracak iç barış ve iç huzurumuzu sağlayacaktır.”, “Rijit, ötekileştirici, faydasız, zararlı, kin ve düşmanlık saçan, anlamsız, gereksiz bir paylaşım ve yorum olmuş.” ifadeleriyle Tepkisini gösterdi.

Kaynak: açıksöz

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum