Milletvekili Uluay: 'Büyük ihtimalle yıkılacak';

Milletvekili Uluay: 'Büyük ihtimalle yıkılacak'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenledi. Uluay, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki atıl binayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı....

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenledi.

Gündeme ilişkin konular hakkında açıklama yapan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanında bulunan binanın akıbeti hakkında dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Kastamonu'nun sorunlarını kendi sorunu gibi gördüğünü söyleyen ve Kastamonulular adına kendisine teşekkür eden Uluay, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanında bulunan binanın yıkılıp yeniden yapılmasının gündemde olduğunu kaydetti.
Milletvekili Uluay'ın konuyla ilgili ifadeleri şu şekilde;
"Bölge hastanesi olarak kurulup Hacettepe'ye verilen, Hacettepe'den de bize geçen hastane, büyük bir ihtimalle; yıkılıp yeniden yapılmak suretiyle hizmete açılacak ve bu binayla birlikte bir sağlık kompleksi oluşturarak, sağlık problemlerimizin tamamını çözmek istiyoruz. Yanık ünitesinden tüp bebek ünitesine kadar ne varsa büyükşehir hastanesi aramadan tamamını burada, Kastamonu'da çözülmesini planlıyoruz. Tabi bu hayalimiz ne zaman gerçeklesir, yaklaşık 4-5 yıl bir inşaat süreci.. Kısa vadede ise diş hekimliği binası bittiğinde belki kısmi iyileştirme yapılabilir"

Milletvekili Uluay'ın diğer konulardaki açıklamalarına önümüzdeki saatlerde sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum