Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük';

Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı....

ŞAHİN: ‘’MHP’NİN KALESİ OLARAK KALMAYA DEVAM EDECEK’’

MHP İl Başkanı Emre Şahin, programda yaptığı konuşmada  Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu’da 17 ilçe belediye başkan adayını belirlediğini söyleyerek; üç başkan adaylarının kaldığını belirtti. Önümüzdeki günlerde sahada daha aktif olacaklarını ve siyasi çalışmalarına hız vereceklerini kaydeden Emre Şahin,  Kastamonu Belediyesi’ni de 1 Nisan tarihi itibariyle tekrar; Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıyla buluşturacaklarını kaydetti.

Emre Şahin, ayrıca; CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin’in ‘Kastamonu Kalesi’ üzerinden MHP’ye yönelik yaptığı söylemlere de; ‘’Bizim, Kastamonu kalesini fethetmek gibi bir düşüncemiz yok. Milliyetçi Hareket Partisi, Kastamonu’nun kalesi gibi bir algımız var. Bu konudaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Kale, hepimizin kalesidir. Milliyetçi Hareket Partisi, Kastamonu’da 30 senedir kaleyi zapt etmiş. Bundan sonra da kalesi olarak kalmaya devam edecektir. Bunu da ayrıca belirtmek isterim’’ dedi.

VİDİNLİOĞLU: ‘’SİYASETİN ÇIKIŞ KAPISI YOKTUR’’

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da; aday gösterilmemesinden dolayı küskün olmadığını belirtti ve ‘siyasetin giriş kapısı vardır, çıkış kapısı yoktur’ dedi.

Vidinlioğlu’nun ifadeleri şu şekilde:

‘’Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçime dünden hazır değiliz. Bizde seçim, seçimin kazanıldığı gün tekrar başlar ve devam eder. 31 Mart’a 60 günden fazla bir süre var. Bu arada; elbette ben de arkadaşlarıma talimat verdim. Bir, yaptığımız işleri derleyip toparlayıp bunu da sizlerle paylaşacağım. Neler yapılmış, neler eksik kalmış… Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak yol haritamız belli. Yaşanan son 6 seçimin, beşinde Milliyetçi Hareket Partisi var, birinde bıçak sırtı kaybedilen bir seçim var. Biz, Kastamonu’nun her ilçesinde iddialıyız. Her ilçesinde bayrağı mevcut yerlerimizde muhafaza etmek, bizde olmayan belediyeleri de almak arzusundayız. İnşallah, çıktığımız bu yolda azimle şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Her şey nasip. Bu dönem itibariyle; partimizin adayı sayın Yüksel Aydın, inşallah birlikte; zafere ulaşacağız. Siyasetin giriş kapısı var da, çıkış kapısı yok. Ben, özellikle aday olmamamdan sonra söylenenlerle ilgili de bir şey söylemek istiyorum. Siyasette 24 saat uzun süredir. Siyasetin girişi vardır, çıkış kapısı yoktur, 57 yaşındayım; 43 senedir hareketin içerisindeyim. Küslük, dargınlık, umutsuzluğa kapılmak bizde hiç yoktur. Cennet mekan başbuğumuzdan da saygıdeğer liderimizden de hep bunu gördük. Türk milliyetçilerinin olduğu yerde gam yoktur, umut daima vardır. 31 Mart’ta tekrar zafere ulaşacağız.’’

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum