Kastamonu'daki zamla ilgili açıklama:"OLMAYACAK";

Kastamonu'daki zamla ilgili açıklama:"OLMAYACAK"

Asiltur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Öğrenci ve Personel Servisi Yönetim ve Denetim Kurulu adına Başkan Niyazi Simsar, bir açıklama yaptı....

Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, şoförler ve otomobilciler esnafının başvurusu üzerine servis ücretlerine zam kararı aldı. Odalar Birliği tarafından yapılan inceleme ve araştırmaların ardından yeni bir tarifeye belirlendi.

DÖNEM SONUNA KADAR ZAM OLMAYACAK

Alınan zam kararının üzerine Asiltur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Öğrenci ve Personel Servisi Yönetim ve Denetim Kurulu adına Başkan Niyazi Simsar, bir açıklama yaptı.

Simsar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye genelinde öğrenci taşıma sektörüne %30 gibi bir zam yapılmıştır. Bilinmesini isterim ki bizim yaptığımız işin riski bu rakamlarla asla ölçülemez bu sektördeki her bir arkadaşımızın bu işi yalnızca geleceğimiz olan çocuklarımızı çok sevdiği için yaptığını bu işi bir ticaret olarak görmediğin den şüphem yoktur. Öyle ki bu kadar riskle bu kadar uğraşıyla bu kadar sermaye ile kimse bu esnaflığı yapmaz. Bu gönül verdiğimiz ve severek yaptığımız iş de sizlerde takdir edersiniz ki ülkemizin içinde bulunduğu enflasyon artışları sebebiyle bizlerinde maliyetleri her geçen gün artmaktadır. Biz de bu artan maliyetlerin tamamını siz değerli velilerimize ve kurumlarımıza bire bir asla yansıtmadık. Ne zaman ki giderler maliyetlerimizi geçti ki o zaman böyle bir zam oluşmuştur. Ama gene de biz bire bir artan maliyet giderlerini yansıtmadığımızı ve bu ücretlerin artık maliyetler ne olursa olsun bu dönem sonuna kadar zam olmayacağını bilinmesini isterim anlayışınız için tüm öğrenci velilerimize ve kurumlarınıza çok teşekkür ederim.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum