İlla birileri daha mı ölmeli?..;

İlla birileri daha mı ölmeli?..

Kastamonu’da sadece Şehir Parkı’nda yer alan gençlerin hayallerini süsleyen kaykay pisti, yetenekli gençlerin sorunu haline geldi. Kaykay pistinin dışında kaykaylarını süren gençler, sorunlarını dile getirerek pistin düzeltilmesini istedi....

GENÇLER, KAYKAYA UYGUN ‘SKATE PARK’ İSTİYOR

Kastamonu Merkez Şehir Parkı’nda yer alan kaykay pistinde, yeteneklerini sergileyerek sporunu yapan Kastamonu’nun gençleri, kaykay pistindeki sorunları anlattı. Açıksöz Gazetesi’nin dikkatini çeken yetenekli gençler; Süleyman, Ahmet ve Muhammed Eren, zemininin kaykaya uygun olmadığını ve kayacaklar için risk oluşturduğunu dile getirdi.

“RİSKLİ, KAYKAYA UYGUN DEĞİL”

Kaykay pisti kayılmayacak halde olmasına rağmen, yeteneklerini sergileyen gençlerden biri olan Muhammed Eren, “Yollar çok kötü buradaki alanda tekerler gitmiyor. Biz de onun dışında sürüyoruz. Kimse kullanmıyor burayı. Kastamonu’da kaykay parkı olarak da sadece burası var. Zemini yanlış yapıldığı için, bizim düşme riskimiz var. Biz milleti rahatsız etmemek ve kayacak alan olması için kaykay parkı istiyoruz. Buranın daha büyük olmasını ve zemininin kaykaya uygun olmasını istiyoruz.” Dedi.

YETENEKLİ GENÇLERE ‘İZİN’ YOK!

Ayrıca bazı kişilerin pist alanına gelip rahatsızlık verdiğini dile getiren kaykaycı gençler, “Burada yabancılar geliyor. Bize de rahatsızlık veriyorlar. Belediyenin piste astığı uyarıları söktüler. Pistin kaykaya uygun olmadığı gibi, burada sürdüğümüz zaman güvenlik olmadığı için bazen bize burada sürdürmüyorlar.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum