Muhabir - CNGHABER
Arama Sonuçları
MHP İl Başkanı Şahin’den, Kastamonu Belediyesi’ne sert eleştiriler
Yeni belediye yönetiminin ilk 4 ayına sert eleştiriler getiren MHP İl Başkanı Emre Şahin, bu süre zarfında belediye personelleri üzerinde mobing ve yer değiştirmelerle, hizmetten uzak bir algı operasyonu yürütüldüğünü öne sürdü.
Meteoroloji duyurdu: Kastamonu serinliyor!..
Bolu, Karabük, Kastamonu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Selden önce cennetti, kaderine terk edildi
Devrekani ilçesinde 50 metre yükseklikten akan şelale ve mağara seller sebebiyle tahribata uğramasına rağmen doğal güzelliği ile mest ediyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, doğa harikası şelale ve mağaranın bakım yapılarak turizme kazandırılması istedi. 
Batı Karadeniz’de 75 milyon yıllık gizem!..
Sinop’un Ayancık ilçesinde bulunan İnaltı Mağarası'nın, jeolojik incelemeler sonucunda ‘75 milyon yaşında genç bir mağara’ olduğu belirlendi. 
Kastamonu’da uyarılar işe yaramıyor mu? Yine büyük tehlike atlattık
Çatalzeytin ilçesinde tarlada çıkan anız yangını, evlere sıçramadan ekiplerin çalışmasıyla söndürüldü.  
Kastamonulu başkan, kansere yenik düştü
İstanbul Pastacılar ve Şekerciler Odası Başkanı Kastamonulu hemşerimiz Aykut Şener (51), bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti.
Kastamonu dikkat!.. Bu saatlerde dışarı çıkmayın
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, aralarında Kastamonu’nun da olduğu Karadeniz’deki 6 ilde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyredeceğini duyurdu.  
Cinayetler neden artıyor! Kastamonu böyle değildi...
Kastamonu'da son zamanlarda cinayet ve kavga haberleri gündemden hiç eksik olmuyor. En son yaşanan sanayi cinayetinin üzerinden yalnızca altı gün geçti. Kastamonu halkı bu durumdan çok rahatsız ve endişeli olmasına  karşın, cinayet sayılarında yaşanan artışın sebebinin büyük oranda eğitimsizlik ve işsizlik olduğunu düşünüyor.  
‘Resmi izinli olduğum günler, işe gelmemiş gibi gösterildi’
Kastamonu Belediyesi'nde yer değişikliği yapılarak Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne görevlendirilen terör gazisi Murat Esgin, belediye tarafından bin 165 gün iş yerinden uzak olduğu yönünde hakkında yapılan açıklamaya cevap vererek, pandemi döneminde resmi izinli sayıldığı günlerin ve pankreas kanseri tedavisi sürecinin işyerine gelmemiş gibi gösterilmesinin kendisini üzdüğünü söyledi.
Cumhurbaşkanı imzaladı!.. Kastamonu ormanları için kritik karar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazete’de; Amasya, Balıkesir, Kastamonu, Manisa, Muğla, Samsun, Sinop ve Sivas'taki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.
Cumhurbaşkanı imzaladı!.. Kastamonu ormanları için kritik karar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazete’de; Amasya, Balıkesir, Kastamonu, Manisa, Muğla, Samsun, Sinop ve Sivas'taki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.
Şifalı 'Fatma'nın Oluğu' büyük rağbet görüyor
Araç ilçesindeki bin 590 rakımdaki yaylada bulunan çeşmeden akan ve şifalı olduğuna inanılan su, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlardan rağbet görüyor.  
Staj mağdurlarından bakanlara yakın markaj
Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Federasyonu Başkanı Selçuk Aydın, başkan seçilir seçilmez soluğu Ankara’da aldı.
Kastamonu'da ne değişmeli?
Açıksöz ekibi olarak Kastamonu halkına, bu şehirde bir şeyi değiştirme hakkına sahip olsaydınız neyi değiştirirdiniz diye sorduk. Verilen yanıtlar arasında çok komik olanlar da vardı, çok düşündürücü olanlar da. Kastamonu halkı neyin değişmesini istiyor? Konuya ilişkin detaylar haberin devamında...
Yeni macera Kastamonu’da!.. Çekimler başlıyor
İlk bölümü vizyonda yoğun ilgi gören "C Takımı" filminin 2'ncisinin çekimleri Kastamonu’da başlıyor.
Cesaret mi!.. Ölüme davetiye çıkardı
Küre ilçesinde kule vince taktıkları paletin üzerine çıkan bir kişi, yerden metrelerce yüksekte cep telefonu ile binaları görüntüledi. Şahsın ölüme davetiye çıkardığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
Belediye personeli toprağa verildi
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Cide Belediyesi personeli Ahmet Salcı, son yolculuğuna uğurlandı
Baycar: ‘Birkaç yıl daha hizmet etmek isterdim’
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak’ın Cizre ilçesine atanmasının ardından Yeni İnebolu Gazetesi’ne verdiği son röportajında İnebolu’daki 3 yıllık görev süresini değerlendirdi.
Silah kaçakçılarına darbe!.. Kastamonu da var
Operasyonlar sonucu bin 564 silah ele geçirilirken bin 819 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Kastamonu Üniversitesi, dünya sıralamasında!..
Kastamonu Üniversitesi, QS 2025 Dünya Üniversiteleri bölgesel sıralamasında Avrupa'da listeye girebilen toplam 685 üniversite arasında 601+ olarak yer aldı.
KEAH’ta yeni dönem! 
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hafta içi mesai saatleri dışında, 17:00 ile 19:00 arasında “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti sunmaya başladı.  
 Kastamonu’da keklikler havada uçuştu!
Kastamonu’da doğaya 900 keklik salındı. İşte konuya ilişkin detaylar haberin devamında…
KEAH’ta yeni dönem! 
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hafta içi mesai saatleri dışında, 17:00 ile 19:00 arasında “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti sunmaya başladı.  
Yine başkalarının adına utandık!
Kastamonu’da utandıran görüntüler tepkileri üzerine çekti. Kastamonu Dereyol Şelalesi içinde bulunan çöpleri görüntüleyen vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.
Aşırı sıcaklardan sonra, bu kez de aşırı yağışlar geliyor!
Türkiye'de aşırı sıcaklar kendini hissettirmeye devam ediyor.
Sahip çıkamadık!.. Kastamonu’da bir devir kapandı
Kastamonu’nun ilk ve tek kadın futbol takımı, yeterli destek bulamadığı için önümüzdeki sezon liglere katılmama kararı aldı.
Asgari ücrette karar!
En düşük emekli maaşına 2 bin lira seyyanen zam ile 12 bin liraya çıkarma kararının ardından gözler asgari ücrete döndü. Asgari ücrete ara zam yapılmayacağını söyleyen Güler, vatandaşların konuyla ilgili beklentiye girmemesi gerektiğini söyledi.
İstiklal Yolu’nda motor sesleri yükseliyor!
37 Kastamonu Motosiklet Kulübü Derneği, İstiklal Yolu’nun tanıtılmasına katkı sağlayacak.
Kastamonu'ya 'sarı kod' uyarısı!..
"Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."