İlçe Devlet Hastanesi, bakıma alındı!;

İlçe Devlet Hastanesi, bakıma alındı!

Araç Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve hastane ortamlarını daha temiz ve kullanışlı hale getirmek amacıyla kapsamlı bir bakım ve yenileme sürecine girdi. Hastanenin polikliniklerinden bekleme alanlarına, koridorlardan yatan hasta servisine kadar birçok bölümünde tadilat, temizlik ve boya çalışmaları gerçekleştirildi....

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, bu çalışmaların temel hedefi vatandaşlara daha temiz ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak. Ayrıca, hastane personelinin çalışma ortamlarını iyileştirmek ve motivasyonlarını artırmak da önemli bir amaç olarak belirtildi.

Hastanenin teknik personelleri ve imkanlarıyla gerçekleştirilen detaylı yenileme çalışmaları sonucunda poliklinikler, bekleme alanları, koridorlar, yatan hasta servisi, acil servis ve bankolar gibi hizmet alanları yenilendi ve temizlendi.

Araç Devlet Hastanesi yetkilileri, bu çalışmaların hastaların ve çalışanların memnuniyetini artıracağına inandıklarını ve hizmet kalitesini yükselteceğini ifade etti. Yapılan bakım ve yenileme çalışmalarının hastane ortamlarını daha çağdaş ve kullanışlı hale getirdiği belirtildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum