Kastamonu'da o yol tehlike saçıyor... Acil bakım çağrısı!;

Kastamonu'da o yol tehlike saçıyor... Acil bakım çağrısı!

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu, ilçedeki önemli bir soruna dikkat çekti....

İnebolu Korupınar Göçkün Kabalar köyü grup yolunda bakım yapılması gerektiğine dikkat çeken Coduroğlu, söz konusu alanda sadece bugün 4 ayrı kazanın yaşandığına dikkat çekti. Bu yolun, taşımalı servis ile öğrencilerinde bu yoldan geçtiğine dikkat çeken Coduroğlu; "Acil bu yollara müdahale edilmesi gerekiyor. Allah korusun kimsenin burnu kanamadan yolların bakımını yapalım" dedi.

"KİMSENİN BURNU KANAMADAN BU YOLLARA BAKIM YAPILMASI GEREKİYOR"

İnebolu ilçesi Korupınar Göçkün Kabalar köyü grup yolu üzerinde bugün 4 ayrı kaza meydana geldiğini açıklayan Veteriner hekim Muhamed Coduroğlu, bu yolda acilen bir çalışmanın yapılması gerekliliğini vurguladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sıkıntıyı dile getiren Muhammed Coduroğlu şu ifadelere yer verdi;  "İnebolu Korupınar Göçkün Kabalar köyü grup yolları çok tehlikeli. Acilen Kaymakamlığın ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin bu yollara müdahale etmesi gerekiyor. Sadece bugün 4 tane kazaya şahit oldum. 2 tanesini kendi aracımla çekerek kurtardık ama Allah göstermesin çok ciddi kazalar olabilir. Bu yollar hem sıcak asfalt hem de buz tutması nedeniyle gerçekten çok tehlikeli. Acil bu yollara müdahale edilmesi gerekiyor. Taşımalı servis ile öğrenciler bu okullara taşınıyor. Allah korusun kimsenin burnu kanamadan yolların bakımını yapalım."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum