Arama
Arama Sonuçları
Yeşilçam'ın dev ismi hayatını kaybetti
Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Sadece stad değil, dev bir spor tesisi
Milletvekili Uluay’dan, yeni stad projesiyle ilgili yer ve içerik önerisi...
Maslak Sanayi Sitesi'ne ortaklık için son 1 ay
Yapılan duyuruda, kooperatife üyelik başvurularının 29 Eylül 2023 tarihinde sona ereceği kaydedildi.
Kastamonu muhteşem sergisiyle İstanbul'da
Kastamonu’nun Cumhuriyet arşivi ve şapka koleksiyonu, 17 Ağustos-1 Eylül arasında Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi - Sarıyer Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek Bir Liman Bir Han Bir Devrim Sergisinde İstanbullularla buluşacak.
Yangın hala kontrol altına alınamadı
Sarıyer'de bir iş merkezinde çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale ediliyor. Yangın hala kontrol altına alınamadı.
Özel İdare, Bozkurt Kızılcaelma'da ter döküyor
Kastamonu İl Özel İdaresi, Bozkurt'a bağlı Kızılcaelma köyünde 3 mahalle suyunun ayrılması ile yangın vanası yapım çalışmalarının sürdürüldüğünü açıkladı.
AK Partili Ünlü'den bol 'özeleştirili' konuşma
Kastamonu Kalkındırma Derneği tarafından “Cumhuriyetimizin 2.asrında zirvedeki Kastamonu” temalı toplantıya; AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'nün açıklamaları dikkat çekti. Adeta bir muhalefet partisinin il başkanı gibi açıkça özeleştiride bulunan AK Partili Ünlü, Kastamonu genelinde gerçekleştirdikleri projelerin bir kısmından kısaca bahsederek, önümüzdeki sürece dair de açıklamalarda bulundu.
"Kastamonu insanına layık olmayan tavırları gidereceğiz"
SS. Maslak Yapı Kooperatifi'nin 8'nci Olağan Genel Kurulu'nda konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay bürokrasideki sıkıntılara dikkat çekti. Milletvekili Uluay konuşmasında, bürokrasideki bu tür sıkıntıların en kısa sürede giderileceğine vurgu yaparak; "İşini iyi yapan bürokratların tamamının başımızın üstünde yeri var. 'Senin için yapabilecek arkadaş izinde' ya da 'Bugün git yarın gel' gibi Kastamonu insanına layık olmayan tavırları da en kısa sürede gidereceğiz" dedi.
Ünlü'den yeni organize sanayi için işaret fişeği
SS MASLAK Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, yeni Organize Sanayi'nin işareti fişeğini yaktı. İl Başkanı Ünlü, İstanbul yolunda yeni organize sanayinin yapılacağını belirterek; " İhsangazi sınırları içerisinde yer alacak ve ilimizin gelecekte daha farklı noktalara gelmesini sağlayacak" dedi.
"Yolun sonu gözüktü"
S.S. MASLAK Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu burada yaptığı konuşmasında, bu uzun süreçte emek veren herkese teşekkür ederek; "Bütün çabamız Kastamonu'nun güzel bir sanayi sitesine kavuşması. Herkesin de bu yönde çok büyük katkıları var. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yolun sonu göründü. Bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde ilerler" dedi.
‘Esnafın yüzünü güldüreceğiz’
CHP Kastamonu milletvekili adayları, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdürüyor.
‘En büyük yatırımı insana yapacağız’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
Baltacı, seçim startını verdi
CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, seçim startını verdi.
‘Sanayi ve turizmde önümüz açık’
Kastamonu İl Genel Meclisi’nin (İGM), Mart ayı olağan toplantılarının son oturumu yapıldı. Meclis Başkanı Güray Parçal başkanlığında yapılan toplantıda komisyon raporları yer aldı.
Maslak’ta kontrol çalışmaları hızlanacak
Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi, Kastamonu Tapu Kadastro Bölge Müdürü Yücel Serdar'a ziyarette bulundu. Ziyarette Batı Çevre yolunda yapılması planlanan yeni küçük sanayi sitesi projesi hakkında konuşuldu. Bölge Müdürü Serdar, projenin yapılacağı alanda imar uygulamasına ilişkin kontrol işlemlerinin hızla tamamlanarak en kısa zamanda tescillerinin sağlanacağını ifade etti.
“Ortaklık alımı 31 Ekim’de sona erecek”
S.S. Maslak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından basın açıklaması düzenlendi. S.S. Maslak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ergün Can, yaptığı basın açıklamasında kooperatife ortaklık alımının 31 Ekim 2022’de son bulacağını söyledi.
“Belediyecilik tarihinde bir benzeri yok”
Kastamonu Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk toplantısı sonrasında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, sel afeti sonrasındaki yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
“Hukuktan yoksun açıklama yapmak, akla zarar”
Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Başkanlık makamında, 26 Nisan’da ihalesi gerçekleştirilerek 100 milyon 350 bin TL’ye satılan Kuzeykent’te bulunan tartışmalı arsa hakkında açıklamalarda bulundu.
Zeki Kebeci, farkını gösterdi!
Kastamonu Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı gerçekleştirildi.
Yeni başkan Hakan Küçükoğlu
Kastamonu Ağaç İşleri, İmal ve Satıcılar Odası Olağan Genel Kurulu Kastamonu Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirildi.
Üç parsel satışta, dolmuşa zam yolda!
2022 yılının ilk Belediye Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi.
''Yeni sanayiye ihtiyaç var''
Kastamonu Oto Tamircileri Sanatkârları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Eski Sanayi Sitesi Özlem Düğün Salonu’nda yapıldı. Mevcut Başkan Dursun Ergin ve Yönetimi tekrar seçilerek güven tazeledi.
'Dünya'da işsizlik artıyor, Türkiye'de düşüyor'
Kastamonu Oto Tamircileri Sanatkarları Esnaf Odası'nın genel kurulu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurul sonrasında mevcut Başkan Dursun Ergin, güven tazeledi. Genel Kurulda konuşan AK Parti Milletvekili Metin Çelik, Türkiye'nin Avrupa'da dolar bazında en ucuz akaryakıtı kullandığını söyleyerek, doğalgaz fiyatlarında da dörtte üçlük bölümünün devlet tarafından karşılandığını öne sürdü. Maslak Yeni Küçük Sanayi Kooperatifi hakkında da bilgilendirme yapan Çelik, sanayinin temelini 2022'de atmayı hedeflediklerini kaydetti.