Zeki Kebeci, farkını gösterdi!;

Zeki Kebeci, farkını gösterdi!

Kastamonu Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı gerçekleştirildi....

Toplantıda geçtiğimiz hafta komisyona sevk edilen  iki müdürlüğe 13 milyon 500 bin TL ek ödenek aktarılmasına karar verilirken, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun tavsiyesi üzerine söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Zeki Kebeci de, yaklaşan ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi aileler için 250 koli hazırlayıp dağıtacağını söyledi.

 

Geçtiğimiz hafta gündeme alınan ve Plan Bütçe Komisyonu'na sevk edilen ek ödenek kararı alındı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne kanalizasyon tesisi yapım giderleri için 5 milyon TL  ile Fen İşleri Müdürlüğü'ne diğer giderler için ise 8 milyon 500 bin TL olmak üzere toplamda  13 milyon 500 bin TL ödenek aktarıldı.

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin revizyon ve imar planlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, ''Dünya zor bir süreçten geçiyor, hemen hemen herkesin sıkıntısı var. Pandeminin ilk yılında 12 bin civarında paket yapmıştık, geçen sene de bu rakam 8 binlerdeydi. Bu sene ne kadar yapabiliriz bilmiyorum ama geçen sana daha uygun fiyatlı almıştık. Bu sene rakamlar yükseldi. Geçen sene yaptığımız paketin fiyatı 175 liraydı.  Biz MHP grubu olarak 300-350 koli yapmıştık. İnşallah, meclis olarak birbirimize destek olacağız'' dedi.

Başkan Vidinlioğlu'nun konuşması üzerine söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Zeki Kebeci,  yaklaşan Ramazan ayı öncesi Kebeci ailesi olarak 250 koli gıda kolisini hazırlatıp dağıtacağını söyledi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Şeti cik. / 08.03.2022 21:57

    Vergiden düşmezler mi.?

  • ALİ öz kahraman / 08.03.2022 22:24

    Allah razı olsun sizden zeki bey .👏👏👏 Allah daha çok versin