Maslak Sanayi Sitesi'ne ortaklık için son 1 ay;

Maslak Sanayi Sitesi'ne ortaklık için son 1 ay

Yapılan duyuruda, kooperatife üyelik başvurularının 29 Eylül 2023 tarihinde sona ereceği kaydedildi....

Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nden yapılan duyuruda, kooperatife üyelik başvurularının 29 Eylül 2023 tarihinde sona ereceği kaydedildi.


Batı Çevreyolu Açık Maslak Mevkiinde inşa edilmesi planlanan 'Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde kamulaştırma çalışmalarında büyük aşama kaydedilirken, kooperatif üyeliği için de son günlere girildi.

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nden yapılan açıklamada; "Kastamonu ili Merkez ilçede kentsel dönüşüm alanı ilan edilen sınırlar içinde kalan her iki sanayi sitesinde; tamirat veya imalat işi ile uğraşan işveren ya da şirketler, sınırlı sayıdaki işyerleri için kooperatifimize 29 Eylül 2023 tarihine kadar ortaklık için müracaat edebilirler. Oda kayıt belgesi, vergi levhası ve mükellefiyet belgesi ile Candaroğulları Mahallesi Şeritçiler Sokak No: 16 adresinde bulunan Baro binasındaki ofisimizi ziyaret edip, gerekli kontroller yapıldıktan sonra tarafınızdan istenecek diğer evrakları ve bilgi alabilirsiniz" denildi. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum