Baltacı'dan Bakan Yumaklı'ya hatırlatma! 'Boynumuzun borcu';

Baltacı'dan Bakan Yumaklı'ya hatırlatma! 'Boynumuzun borcu'

SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Bakan Yumaklı'nın verdiği sözü hatırlatarak; "Seçimlerden 3-4 gün önce Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 'Bu projeyi hayata geçireceğiz' demişti. Kendisine bu sözünü hatırlatmak bizim boynumuzun borcudur. Bu süreci takip edeceğiz." dedi....

SS. MASLAK Yapı Kooperatifi'nin 9. Olağan Kongresi Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrenin devamında protokol konuşmalarına geçildi. Belediye Başkanı Hasan Baltacı konuşmasında Bakan Yumaklı'ya verdiği sözü hatırlattı.

BALTACI; "BUNDAN SONRAKİ YÖNETİMİN SİYASİ İSTİSMARDAN UZAK AÇIK ŞEFFAF..."

Kongrede konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, sürecin uzunluğu dolayısıyla sabırla bekleyen esnaflara teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; " 8-9 yıllık bir süreç içerisinde bu kadar uzun bir süreç içerisinde bu kooperatifte üye olarak kooperatifi ayakta tutan sabır gösteren dirayet gösteren bütün sanayi esnafına sabrı için dirayet için teşekkür ediyorum tebrik ediyorum. Bildiğim kadarıyla Genel Kurulda 3 tane aday adayı var. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. İçlerinden biri yönetimiyle birlikte seçilecek bundan sonraki süreci de yürütecek nokta bundan sonraki süreçle ilgili dileğim ve beklentim bundan önceki gibi siyasi istismardan uzak açık şeffaf ve daha katılımcı bir yönetim anlayışı ile süreci yöneteceklerini temenni ediyorum. "

"KASTAMONU İÇİN ÖNEMLİ OLAN BU PROJE AMASIZ FAKATSIZ HAYATA GEÇİRİLMELİ"

Bu projenin Kastamonu için önemli bir proje olduğuna vurgu yapan Baltacı; "Kastamonu için önemli olan bu proje amasız fakatsız hayata geçirilmelidir. Belediyemiz adına şunu söylemeyi borç bilirim biz kendi sınırlarımızı, bize verilmiş olan yetki sınırları içerisinde tutmayacağız. Projenin denetimi ruhsat açılması iskan aşaması ile görevimizi sınırlı tutmayacağız. Çünkü biliyoruz ki bu projenin hayata geçirilmesi Kastamonu için önemli. Bundan daha ötesi finansman kaynak bulunması gerektiği istişarelerin yapılması gerekli diyalogların kurulması aşamasında da Kastamonu Belediyesi tüm gücüyle sanayi esnafımızın yanında olacaktır."

"BU SÖZÜ HATIRLATMAK BOYNUMUZUN BORCU"

Bakan Yumaklı'nın sözüne değinen Başkan Baltacı; "Özellikle Mart seçimlerinden önce yaşanan bazı şeyler var. Eski defterleri karıştırmak için söylemiyorum ama herkesi de kendi sözünde hatırlatmamızı gerekli olduğunu düşünüyorum. 27 Mart'ta seçimlerden 3-4 gün önce Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 'Bu projeyi hayata geçireceğiz' demişti. Kendisine bu sözünü hatırlatmak bizim boynumuzun borcudur. Bu süreci takip edeceğiz. Her zaman sanayi esnafımızın yanında olduk ve olacağımızı da bilmenizi istiyoruz. Hem yeni sanayinin yapılması hem de eski sanayinin Kastamonu'ya kazandırılması hususunda elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şimdiden adayları tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Görüşme için ya da herhangi bir diyalog için bundan sonraki süreçte her zaman hazırız. Herhangi bir randevuya zamanı zaman dilimine ihtiyacınız yok. Gece gündüz işimizin başındayız. Siz ne zaman isterseniz yanınızda olacağınızı belirtmek istiyorum."

Detaylar geliyor...

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum