Yeni başkan Hakan Küçükoğlu;

Yeni başkan Hakan Küçükoğlu

Kastamonu Ağaç İşleri, İmal ve Satıcılar Odası Olağan Genel Kurulu Kastamonu Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirildi....

Genel Kurula iki liste ile girilen seçimde Hakan Küçükoğlu ve Hüseyin Ergün Can listeleri yarıştı. Genel Kurul’da Hakan Küçükoğlu ve yönetimi 117 oy alarak seçimi kazanırken, Hüseyin Ergün Can ve Yönetimi 74 oy aldı.  Kastamonu Ağaç İşleri, İmal ve Satıcılar Odası yeni başkanı Hakan Küçükoğlu oldu.

Kastamonu Ağaç İşleri, İmal ve Satıcılar Odası Olağan Genel Kurulu Kastamonu Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Türk Kızılayı Şube Başkanı Sabit Tavil, Başkan Yardımcılığını Mehmet Doğan, Kâtip Üyeliklerini de Mahmut Yaşar, Harun Çiftçi ve Ahmet Nuri Yazıcı’nın yaptığı olağan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Genel Kurula İl Ticaret Müdürü Sefa Özata, Bakanlık Temsilcisi Gürol Kayıkçı, Türk Kızılayı Kastamonu Şube Başkanı Sabit Tavil ve Kastamonu Ağaç İşleri, İmal ve Satıcılar Odası üyeleri katıldı. Genel Kurul’da dilek ve temenniler bölümünde önce Kastamonu Ağaç İşleri, İmal ve Satıcılar Odası adayı Hakan Küçükoğlu ve ardından da mevcut başkan Hüseyin Ergün Can konuşma yaptı.

 

KÜÇÜKOĞLU; “SORUNLARI MASAYA YATIRIP NELER YAPILABİLECEĞİ ÜZERİNE DÜŞÜNMELİYİZ”


Ağaç İşleri, İmal ve Satıcılar Odası Başkanlığına aday olan Hakan Küçükoğlu, Genel Kurulda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Hepimizin malumudur ki hemen her iş kolunda olduğu gibi, ağaç işleri sektöründe olan bizlerin de bazı sıkıntıları, çözüm bekleyen sorunları, halledilmesi gereken meseleleri var. Dolayısıyla, vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayat standartlarını yükselten, onlarla doğrudan alışveriş ilişkisinde bulunan esnaf ve zanaatkârlarımızın dertlerini anlamak, bilmek ve en önemlisi de çözmek zorundayız. İşte, hem esnaf ve zanaatkârlarımızın sorunlarına, dertlerine bir nebze de olsa çözüm bulabilmek ve onlara daha iyi, daha nitelikli, daha kalıcı hizmetler verebilmek için yapılması gerekenler neyse onları yapmalıyız. Bunun için de her şeyden önce, hem bizler yönetim kurulu olarak, hem de bütün esnafımız, hep birlikte ‘ne yapabiliriz?’ sorusuna cevap aramalı, derdimize çare olabilecek çözümler üretmeliyiz. Üretimdeki-pazarlamadaki sorunları masaya yatırıp neler yapılabileceği üzerine düşünmeliyiz. Bu çerçevede, ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın, mevcut sıkıntıları aşmak ve sektörümüzü daha ileri aşamalara götürmek için birtakım öncelikleri olacak. Bu önceliklerden ilki olarak, esnafımızın dertlerini dinleyip onların çözüm önerilerini alacağız ve sonra hep beraber çözüm gayretine gireceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

“TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ”

Yapmayı planladıkları çalışmalara değinen Küçükoğlu; “Esnafımıza daima destek olup kavga gürültüye mahal vermeden çözüm üretmenin uğraşı içinde olacağız. Devletimizin ön gördüğü ve sağladığı KOSGEB gibi, İŞKUR gibi, KGF gibi, desteklerden daha çok ve daha etkili nasıl faydalanabiliriz, bu hususta esnafımıza nasıl yol gösterebiliriz, bunun üzerine yoğunlaşacağız. Büyük şehirlerde yapılan fuar organizasyonları, makina üretim konularında her türlü fabrika ziyaretleri, danışman destekleri gibi etkinliklerden odamıza ve esnafımıza nasıl daha çok gelir getirebileceğimizi planlayacağız. Adı her ne olursa olsun, esnafımız bir arada tutabilmenin derdine düşüp ‘ortak üretim tesisi’ kurma yollarını deneyeceğiz. Gerek her türlü teknoloji ve bilgi ulaşımında, gerekse sağlık alanında, esnafımızın en iyi hizmeti alabilmesinin yollarını arayacağız. Sadece burada, sanayi esnafımızla değil Kastamonu’muzun köyündeki, mahallesindeki, çarşı içindeki tüm üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde olacağız. Hepsinin dertlerini dinleyip çözüm odaklı neler yapabiliriz sorusuna cevaplar arayacağız ve bulacağız. Şunu da eklemek isterim; kurulması hedeflenen, projeleri çıkan, arazileri alınan maslak sanayi sitesini en kısa zamanda siz değerli esnafımıza hizmete açmalarını diliyor ve bekliyoruz. Burada bize bir görev verilir ise, maslak sanayisi için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu canı gönülden ifade ediyorum” dedi.

Toplamda 191 oyun kullanıldığı seçimde Hüseyin Ergün Can 74 oy, Hakan Küçükoğlu ise 117 oy aldı. Kastamonu Ağaç İşleri, İmal ve Satıcılar Odası yeni başkanı Hakan Küçükoğlu oldu. Hakan Küçükoğlu yönetim kurulu asil listesinde, Yalçın Arslanoğlu, Kazım Özdemir, Metin Değirmencioğlu, İsmail Sarıçiçek, Vedat Yazımcı ve Tuncay Kılıç. Yönetim kurulu asil listesinde de Mümtaz Alkan, Ferhat Murat Baykalı ve Adil Aydı yer aldı. 




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum