‘En büyük yatırımı insana yapacağız’;

‘En büyük yatırımı insana yapacağız’

CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi....

CHP ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN MİLLETVEKİLİ HASAN BALTACI:

‘En büyük yatırımı insana yapacağız’

CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kuloğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Satı Baş, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hasan Bakar, Gelecek Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Tur, DSP İl Başkanı Fazıl Kabakçı, Türkiye Değişim Partisi (TDP) MYK üyesi Ender Karahasanoğlu, TDP İl Başkanı Yavuz Yılmaz, CHP 1’inci sıra milletvekili adayı Hasan Baltacı, CHP 2’nci sıra milletvekili adayı Kadir Yalçın, CHP 3’üncü sıra milletvekili adayı Ziver Kaplan ve belediye başkanları ile partililer katıldı.

Toplantının başında Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kuloğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Satı Baş, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hasan Bakar, Gelecek Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Tur selamlama konuşma yaptı.

ERBİLGİN; "KENDİ GENÇLERİNE SAHİP ÇIKAMAYAN, BU MİLLETİN GENÇLERİNE SAHİP ÇIKAMAZ"

Selamlama konuşmalarının ardından söz alan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin; “Bilmenizi isterim ki bu seçimlerde bizler partimizin değerli ortağı İYİ Parti ile seçimlere tek liste olarak girmenin daha anlamlı olacağını düşündüğümüz için Kastamonu milletvekili listelerinin ortaklaşması için Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok gayret ettik ama milletimizin karşısına milletvekili seçimlerinde ayrı ayrı çıkacağız. Milliyetçi Hareket Partisi kendi aday listelerini açıkladı. Ama orada kafası karışık biri var ki milletvekili adayları seçimlerinde kendi belediye başkan adaylığını da açıkladı. Vidinlioğlu, Milletvekili adaylığı seçimlerinde belediye başkan adaylığını açıkladı. Vidinlioğlu’yla birçok meselede ayrı düşüyoruz. Ancak bir ortak noktamız var ki o da; Vidinlioğlu ‘Çok zamandır Kastamonu’da FETÖ’ye canlılığını muhafaza ediyor’ demişti. Sayın Vidinlioğlu’nun haklı olduğunu hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de AK Parti listelerinde bu canlılığın muhafaza edildiğini hep birlikte görmüş olduk. Milliyetçi Hareket Partisi çalışana çok değer vermediğini listelerde tekrar gördük. 2014 yerel seçimlerde canını dişine takarak çalışan Hayati Hamzaoğlu’nu unutan bir Milliyetçi Hareket Partisi gördük. 2018 seçimlerinde, köy köy dolaşıp kendi partisinden milletvekili çıksın diye gayret eden İbrahim Maşalacı’yı unutan bir Milliyetçi Hareket Partisi gördük. 2019 seçimlerinde karşı karşıya çok siyaset yaptık, partisinin belediyelerdeki temsili artsın diye gayret eden Yüksel Aydın’ın bir kenarda durduğunu gördük. Kimi tercih etti? Ağzı var dili yok Emin Çınar’ı milletvekili listelerinde tercih etti. O Emin Çınar, Ülkü Ocakları’nın başkanlarının AK Partili belediyeler tarafından işten atılmasına il başkanlığı döneminde çıtını çıkarmadı. Kendi gençlerine sahip çıkamayan, bu milletin gençlerine sahip çıkabilir mi arkadaşlar? Elbette sahip çıkamaz” diye konuştu.

“KASTAMONU LEHİNE BİR CÜMLE ETMEDİLER”

AK Parti’nin aday listesini eleştiren Erbilgin;  “Adalet ve Kalkınma Partisi'nin listeleri açıklanınca anlayamadım. Siyasetin temayülleri vardır. Siyasette emek verenlere yönelik parti hiyerarşileri, temayülleri vardır. Listenin sonunda Mehmet Umur var. MKYK üyesi. MKYK üyesi diye partinin en üstünde olan, partinin ve Türkiye ile ilgili karar alan insanlara denir. Yani Türkiye’nin geleceğine karar veren insanlardır. Bu insanı gelip Kastamonu’nun 3’üncü sırasına koyuyorsunuz. Bu siyasetin temayüllerine aykırıdır. Böyle bir siyaset olmaz. Listenin 2’nci sırasına, Milliyetçi Hareket Partisi’nden kaçanı tutarız umuduyla bir hanımefendiyi, Serap Ekmekci’yi koydular. Tanıtım programında Serap Ekmekci, 6-7 başlıkta neler yapmak istediğini anlattı. Ben de onu önemsediğim için bin 462 gündür Kastamonu’da Belediye Meclis Üyeliği yapan Ekmekci ne yapmış diye bir baktım. Belediye Meclisi’nde toplam 86 toplantı olmuş. Nasıl ki Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletin iradesinin yansıtıldığı yerse, Belediye Meclisi de Milletin oylarıyla oluşturulan bir alandır. Orada da milletin iradesi yansıtılır. 86 meclis toplantısının 30’una hiç katılmamış bu hanımefendi. Bin 462 gün boyunca Kastamonu’nun derdine derman olabilmek adına hiç mücadele vermemiş. Sadece gitmiş gelmiş. Belediye Meclisi’nde hiç konuşmamışken, bir önerge vermemişken; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Kastamonuluların çıkarını savunacağım diyor. Siz buna inanıyor musunuz? Böyle bir şey olabilir mi? Diğer taraftan ‘ilk yapacaklarımın arasında kentsel dönüşüm ve afetle ilgili çalışma yürüteceğim’ diyor. Arsalar rant uğruna satılırken, 100 milyon liraya arsa satmışlardı arkadaşlarımızla birlikte bizler gayret ettik, o arsayı 150 milyon liraya sattırdık. İşte o yağma üzerine Vidinlioğlu el kaldırdı. Biz hesap soracağız diye gelmişlerdi, belediye meclisinde Kastamonu lehine bir cümle etmediler. Bunu Kastamonulular sakın unutmasın” dedi.

“AK PARTİ KASTAMONU’YU ÇANTADA KEKLİK OLARAK GÖRÜYOR”

Konuşmasında Tosya’ya değinen Erbilgin; “Adalet ve Kalkınma Partisi aday adayı Tacettin Tan ‘Tosya canıma tak etti Çankırı’ya mı bağlanacak Çorum'a mı bağlanacak nereye bağlanıyorlarsa bağlansınlar defolsunlar gitsinler’ dedi. Tosyalılara emanet ediyorum. AKP'nin Tosya’ya bakışını anlatmalarını rica ediyorum. Çünkü Adalet ve Kalkınma Partisi, Kastamonu’yu kendisinin oy deposu olarak görüyor. Çantada keklik olarak görüyor. Tosya'yı da öyle görüyor Doğanyurt’u da öyle görüyor Taşköprü’yü de öyle görüyor. Bu dönem olmayacak, çünkü millet bu değişme hazır” dedi.

“İNSANIN BÖYLE SINANDIĞI ZAMANLAR OLUR”

AK Parti’nin birinci sıra milletvekili adayı Halil Uluay’ın aday tanıtım toplantısına ilişkin de konuşan Erbilgin; “Mehmet Umur toplantıda uyumamak için direndi. O Halil Uluay ki 2015’ten sonra aforoz edilmiş, kendi kongresini güvenlik görevlileri aracılığıyla alınmamıştı. O gün onu kongreye almayan Doğan Ünlü, bugün Halil Uluay’ın ne kadar iyi insan olduğuyla karşı karşıya. Bazen insanın böyle sınandığı zamanlar olur. Halil Uluay’ın vekilliği sürecinde Hamza Dağ’ın etkili olduğu söyleniyor. Hamza Dağ pudra şekercinin ağabeyi. Pudra şekerciye referans olduğu söylenen sonra da ‘Ben ona referans olmadım’ diyen Hamza Dağ, bu gayreti bu seçimlerde Halil Uluay’a göstermişe benziyor. Halil Uluay ki 2015’ten sonra Metin Çelik ile birlikte mahkemelerde kendisini aklamak için gayret gösteren bir isim. Bize sahada ‘Bunlar FETÖ’cü, bunlar HDP ile iş birliği yapıyor’ diyenler, yüzümüze bakıp aynı şeyleri söyleyebilecekler mi, elbette söylemeyecekler” şeklinde konuştu.

“YOKSULLUĞUN PARÇASI OLAN KAMU GÖREVLİLERİ 15 MAYIS’TA GÖREVDEN ALINACAK”

Erbilgin, 5 yıldır ilimizin dertleriyle dertlenip, ilimizi geliştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak; “Bu emeklerimizin Hasan Baltacı milletin evladı, milletin kardeşi,  arkadaşı, hepimizin Hasan’ı oldu. Yanında da iki değerli arkadaşımız, birisi Türkiye’de barışı birliği ve birlikte iş yapmayı arzu eden sayın Kadir Yalçın, birisi de hem kültür dünyamızda hem de adalet dünyamızdaki Ziver Kaplan. Meclisi göndermek için arkadaşlarımız çalışıyor. Her birimizin el ele vererek daha çok çalışacak bir döneme geldik. Bu dönemeci aşalım ki yeniden hukukun, adaletin egemen olduğu, bir Türkiye’yi Kılıçdaroğlu ile birlikte kuralım. O eşiği aşalım ki rüşvetçiler den büyükelçi olmasın. O eşiği hep birlikte aşalım ki Kastamonu’da kurum başında olanlar rantın aracı olmasın. Erdoğan’ın sazını çalanlar AFAD’a başkan olmasın. Orman Bölge Müdürü kamu görevlisi gibi devletini büyütmek için çalışma yapsın. Bu şehirde rüşvetin, yoksulluğun parçası olan kamu görevlileri 15 Mayıs’ta kesinlikle görevden alınacak” diye konuştu.

İMAMOĞLU KASTAMONU’YA GELİYOR

Erbilgin son olarak, 19 Nisan Çarşamba günü saat 15.30’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Kastamonularla bulaşacağı bilgisini verdi.

KAPLAN; “KASTAMONU İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Milletvekili adayları tanıtım töreninde konuşan CHP 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Ziver Kaplan; “Ülkemiz gerçekten zor bir dönemeçten geçiyor. Ahmet Arif’in sözüyle ‘Bunlar ekmeğimize, aşımıza göz koyanlardır. Bunlar yılanlar ve çıyanlardır. Tanı bunları, tanı bunları, tanıda büyü’ biz bununla büyüdük, bununla geliştik. Ben 2002 yılında Kastamonu Kültür Müdürü olarak göreve başladım. Kastamonu için benimde çorbada bir tuzum olsun dedim. Öncelikle Kastamonu’nun Kurtuluş Mücadelesindeki katkısını hepimiz biliyoruz. Hepimizin ataları bu mücadelenin içinde yer aldı ve en çok şehit veren iller içerisinde 4’üncü sıradadır. Bu bizim için bir onur mücadelesi, bir kurtuluş mücadelesi. Bununla övünüyoruz. Şimdi de Kurtuluş Mücadelesi’ne Kastamonu’dan başlayacağız ve Millet İttifakı olarak, iktidara yürüyeceğiz. İstiklal Yolu’nda 2008 yılında Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’nün başlatmanın kıvancını duyuyorum. Ne mutlu ki bu projeyi hayata geçirdim. Oğuz Atay, Behçet Necatigil, İhsan Ozanoğlu’na vefa borcumuzu yerine getirdik. Ayrıca sokak sağlıklaştırmaları gerçekleştirdim. EMITT Fuarı’nda Kastamonu’yu tanıtmak için çalışmalar yaptık. İstiklal Yolu’nu başlattığım için benim görevden aldılar 5 kez gittim, 6 kez hukuk mücadelesiyle geri geldim. Kastamonu’ya aşığım. Kastamonu için elimden geleni yaptım, yapmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

YALÇIN; “CİHAD YOLUNA BAŞ KOYDUK”

CHP 2’nci sıra Milletvekili Adayı Saadet Partili Kadir Yalçın da; “Biz bundan 52 yıl önce bir yola baş koyduk. Rahmetli Erbakan Hocamızın çizdiği yola, hak davaya, cihad yoluna baş koyduk. Bu geçen 52 yılda ne zaman iktidar olduysak, mutlaka hayırlı hizmetler yaptık. Bunları rahmetli Ecevit ile de yaptık, Demirel ile de yaptık. Tansu Çiller ile de yaptık. Hep hayırlı hizmetler yaptık. Bu memlekete bir çivi çakıldaysa emin olun bunun altında bir Milli Görüşçü’nün imzası mutlaka vardır. Çünkü biz Hakk’a inanan ve adaleti arayan bir topluluğuz. Biz bu düşüncüler içindeyken, bizim içimizden bir grup çıktı, adına da AK Parti koydu, 20 yıldır bu memlekete, bu millete zulmediyor. Bunların yaptıkları bir zulümdür ve biz bu zulme son vermek için Millet İttifakı’nı oluşturduk. İnşallah 14 Mayıs’ta baharlar gelecek. İnsanların umutla bizi beklediklerini gözlerinden anlıyoruz. Milletimiz bizi bekliyor. Yılmış durumda, bıkmış durumda ve biz bu milleti bu zulümden kurtarmak mecburiyetindeyiz. Biz sahada gördük. Millet İttifakı kazanacak. Biz Kastamonu’dan 3 vekili de Meclis’e göndereceğiz” dedi.

BALTACI; “MİLLETİMİZ ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYOR”

CHP 1’inci sıra Milletvekili Adayı Hasan Baltacı ise gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirterek; “Ülkemiz, milletimiz zor zamanlardan geçiyor. Millet hayat pahalılığının, enflasyonun, her gün derinleşen ekonomik krizin altında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yargı ele geçirilmiş, Adalet parti amblemine dönmüş. Cumhuriyetin kurumları tasfiye edilmiş. Cumhuriyetin felsefesi yok edilmiş. Bize ait olan, bizim olan, halkın olan, milletin olan ne varsa yağmalanmış. Fabrikaları, Limanları, Bankaları, Yolu, Köprüsü, Hastanesi, Elektriği, Su, Telekom’u, Arsası, Arazisi, Bu halkın, Bu memleketin neyi varsa, ya özelleştirmelerle, ya varlık fonu aracılığı ile ya doğrudan satılara, ya garanti sözleşmeleri ile eşe, dosta, yandaşa peşkeş çekilmiş. Eğitim sistemi çökmüş, diploma kağıt parçasına dönmüş. Üniversiteye gitmek bir hedef olmaktan çıkmış, bir yük haline gelmiş. Sağlık sistemi birmiş, randevu sistemi çökmüş, hastalar ilçe ilçe il il dolaşır hale gelmiş. Rant uğruna kurban edilen şehirlerimizde deprem olmuş, on binlerce insanımız enkaz altında kalmış. İnsanlık enkaz altında kalmış. Hepsi bir tarafa millet o kadar bölünmüş o kadar kutuplaşmış ki kardeş kardeşe, baba oğlu, komşu komşuya düşman olmuş. Herkes sadece kendi mahallesini görür olmuş, herkes sadece kendi partisini dinler olmuş, herkes sadece kendi gazetesini okur olmuş, kendi televizyonunu izler olmuş, farklı olana, kendinden olamayana, kendi gibi tahammül kalmamış… Bize verdiğiniz görev çok önemli bir görev. İşimiz zor, yolumuz uzun ama umudumuz da bir o kadar büyük. Bizler bir araya geldik. Sosyal demokratlar, milli görüşçüler, milliyetçiler, muhafazakarlar, dindarlar. Farklı görüşlere, faklı kimliklere, farklı yaşam tarzlarına sahip bizle bir araya geldik. Bu ülkeyi de, bu milleti de bir araya getireceğiz. Bir Halil İbrahim sofrası kurduk, herkesi buyur ettik. Hoş geldiniz sefa geldiniz. Helalleşmeye, kucaklaşmaya hoş geldiniz. El ele vereceğiz, göz göze geleceğiz. Ben sende kendimi bulacağım. Sen bende kendini bulacaksın” ifadelerini kullandı.

“MASANIN ÜZERİNDE DURAN BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Baltacı, 5 senedir milletvekili görevini onurla, gururla yürüttüğünü dile getirerek; “Gün oldu yoluna sahip çıktık. Gün oldu hastanesine sahip çıktık. Gün oldu ormanlarını konuştuk. Gün oldu fabrikasına sahip çıktık. Köyüne, mahallesine, ilçesine sahip çıktık. Derdi olanın derdini dinledik, Talebi olanın talebine sahip çıktık. Kadınlar bu şehirde hava karardığında da özgürce yürüyebilsin istedik. Çocuklarımız, gençlerimiz uyuşturucu ile zehirlenmesin istedik. Uyuşturucu satanları kim koruyorsa ortaya çıksın istedik. İş bulamadığı için kimse bu şehri terk etmesi istedik. Doktor bulamadığı, randevu alamadığı için kimse başka bir şehre gitmesin istedik. Burnumuzun dibinde şeker fabrikası dururken helvacısı, arıcısı şekere muhtaç kalması, besicisi küspeye muhtaç kalmasın istedik. Şimdi önümüzde bir seçim var. Artık muhalefet zamanı bitti. Şimdi iktidar olma zamanı, bu artık bizim için bir zorunluluktur. Bu ülkenin kaderini değiştirmeliyiz. İktidar olmalıyız ve Kastamonu olarak Türkiye’yi, Türkiye olarak dünyayı yakalamalıyız. Bunu başarmalıyız.  Dünya ‘Biyo-asfalt’ konuşuyor. Biz hala Daday yolunu, Tosya yolunu konuşuyoruz. Dünya sindirilebilir sensörü konuşuyor. Biz hala hemşehrilerimizin hastaneden nasıl randevu alabileceğini konuşuyoruz. Dünya akıllı tarımı konuşuyor. Biz çiftçinin haciz edilen traktörünü, tarlasını konuşuyoruz. Dünya deniz suyunun tamamen doğal yöntemlerle temizlenmesini konuşuyor. Biz hala Azdavay’da temiz içme suyuna ulaşamadığımızı konuşuyoruz. Dünya kanser aşı arıyor.Biz hala hastaya doktor arıyoruz. Dünya karbon elyafı, polimer/ipek ve pamuk gibi malzemelerle betona alternatif oluşturmayı, deprem yükünü hafifleteceğini konuşuyor. Biz hala Kızılay’ın sattığı çadırları konuşuyoruz. Dünya yapay zekayı konuşuyor. Biz patatesin soğanın fiyatını konuşuyoruz. Dünya yapay zeka ile suçluları tespit etmeyi konuşuyor. Biz hala mafyadan ayda 10 bin dolara alan siyasetçiyi konuşuyoruz.İnsanlar uzaya gidiyor, uzaya yolcuk başlamış. Biz bir hafta sonu ailecek İstanbul’a bir akrabamızın düğününe gitsek nasıl geri gelebiliriz bunu konuşuyoruz. Dünya vatandaşlık gelirini konuşuyor. Biz hala kaybolan 128 milyar doları. Bizden araklana 418 milyar doların peşindeyiz. Dünya yeni bir üretim devrimini konuşuyor. Biz hala maslak sanayi kooperatifinde çivi çakılmasını bekliyoruz. Hala Kastamonu’da ikinci OSB’nin kamulaştırmasını yeni bitirdik. Dünya dijital dönüşümü konuşuyor. Biz hala dünyanın en

yavaş ve en pahalı interneti kullanıyoruz. Dünya yeşil ve temiz ekonomiyi konuşuyor. Biz hala orman yangınlarını konuşuyoruz. Ormanlarımızı Orman Genel Müdürlüğü’nden nasıl koruruz onun mücadelesini veriyoruz. İşte bunun için iktidar olacağız. Dünyayı yakalayacağız. Dünya neyi konuşuyorsa bizde onu konuşacağız. Masanın üzerinde duran bütün sorunları çözeceğiz. İşte bunun için iktidar olma yetkisini istiyoruz” diye konuştu.

“EN BÜYÜK YATIRIMI İNSANA YAPACAĞIZ”

Baltacı son olarak iktidar olduklarında yapacakları reformları sıralayarak; “Bizim iktidarımızda kimin içeri gireceğine kimiz dışarı çıkacağına Cumhurbaşkanı karar vermeyecek. Adil ve bağımsız yargı karar verecek. Bizim iktidarımızda kimin işe alınacağına bir partinin Milletvekili, İl başkanı, eş, dost, akraba, yandaş karar vermeyecek. Mülakatı kaldıracak, liyakatı getireceğiz. Bizim iktidarımızda etin, kıymanın fiyatının ithalatçı yandaş vurguncular belirlemeyecek. Etin fiyatını üreticiler belirleyecek. Bizim iktidarımızda domatesin, patatesin, soğanın fiyatını aracılar, komisyoncular belirlemeyecek. Devlet olarak taban fiyatını biz belirleyeceğiz. Bizim iktidarımızda çiftçi mazota, gübreye çalışmayacak, Mazotun, gübrenin yarısını destek olarak geri alacak. Bizim iktidarımızda bu ülkenin gençleri başka bir ülkede yaşama hayali kurmayacak. Burada bizimle birlikte yaşayacak, birlikte mutlu olacağız. Bu şehrin gençleri üniversiteyi bitirip geldiklerinde burada bu şehirde işleri güçleri olacak. Bizim iktidarımızda doktorlar bu şehre sadece zorunlu hizmetlerini yapmak için gelmeyecek. Yaşamak için, yerleşmek için gelecek. Bizim iktidarımızda Kastamonu pudra şekeri ile anılmayacak. Bu şehirde kimse uyuşturucu satıcılarının koruyup kollayamayacak. Bizim iktidarımızda Ziraat bankası tüpçüye değil, çiftçiye çalışacak. Bizim iktidarımızda Halk bankası Zarraba değil, esnafa çalışacak. Bizim iktidarımızda kadınlar kimseye muhtaç olmayacak. Aile destekleri sigortası ile gelir olmayan hane kalmayacak. Haneye destek kadına destek olacak. Bu şehrin, bu ülkeni, bu devletin ormanlarında çalışan, her bir orman köylüsünün,  işçisinin sosyal güvencesi devlet olacak. Tosya yolunu da yapacağız, Daday yolunu da bitireceğiz, İnebolu yolunu da yapacağı, Kırık barajını da bitireceğiz, pancar da kotayı da kaldıracağız, şeker fabrikasını Varlık Fonu’ndan geri alacağız. Bu şehir inşallah limana da kavuşacak, ulusal demiryolu ağına da kavuşacak. En büyük yatırımı insana yapacağız. Bizim en büyük milli servetimiz gençlerimizdir. En büyük yatırımı onlara yapacağız. Bu topraklarda çok gelip geçen oldu. Mustafa Kemal geldi geçti. Şerife bacılar, Hamamcı Kadı Salihler, Rahime Kaptanlar geldi geçti. Nazım Hikmetler geldi geçti. Rıfat Ilgazlar, Oğuz Ataylar, Orhan Şaik Gökyaylar geldi geçti. Şeyh Bedrettinler geldi geçti. Biz de gelip geçeceğiz ama bu bozuk düzeni değiştirip gideceğiz. Şeyh Bedrettin’in dediği gibi; ‘Hakikat bize insanları varlıklarına, dinlerine, dillerine göre ayırmamızı değil, birleştirmemizi buyurur. Gerçek iktidar, insanlar üzerinde değil, yürekler üzerinde kurulur’ biz iktidarımızı yürekler üzerine kurup öyle gideceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum