Arama
Arama Sonuçları
Uluay'dan yeni başkana ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı görevine Sadık Kışlı getirilmişti. Kastamonu AK Parti Milletvekili Halil Uluay, yeni MÜSİAD İl Başkanı Kışlı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
AK Parti Kastamonu’da kartlar yeniden dağıtılıyor!
Son zamanlarda hareketli günler geçiren AK Parti Kastamonu Teşkilatında değişim rüzgarı esiyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, yaklaşık 4 yıldır devam ettiği görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Peki yeni AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı kim olacak?
Kastamonu MUSİAD’ta bayrak değişimi!
Yurt içinde 84 yurt dışında 81 farklı ülkede, 95 noktada toplamda 179 temsilciliği olan 14 bini aşmış üyesi ile 2 milyon kişiye istihdam sağlayan ayrıca yurt içi ve yurt dışında farklı iş birliklerinin geliştirilmesine liderlik eden sermaye platformu MUSİAD, Kastamonu’da bayrak değişimine gitti.
‘Yeni OSB, Kastamonu ekonomisini büyütecek’
İhsangazi-Araç Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili süreci değerlendiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu; “Şehrimizin sanayileşmesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayacak, İhsangazi-Araç Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için önemli bir süreç hayırlısı ile sonuçlandı” dedi. 
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
"'Türkiye Yüzyılı' ideali için canla başla çalışıyoruz"
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 22-24 Eylül'de Karaman'da gerçekleşti. 3 gün süren çok verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, ortak yapılabilecek etkinlikler için istişare yaptıklarını kaydetti. Genel Başkan Asmalı ise; "'Türkiye Yüzyılı' idealini gerçekleştirmek adına, milletimiz ve ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Bu etkinlik, daha güçlü bir Türkiye için çaba göstermek adına önemli bir adımdı. Bir ve beraber daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum' dedi.
MÜSİAD'ın 2. Hasbihal toplantısı, Kastilya'da düzenlendi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı’nca Yolkonak Köyü’ne yeni tesis yapan, resmi açılışı önümüzdeki aylarda yapılacak olan Kastilya Turizm Tesisi Sahibi Yılmaz Uzan’ın Restaurat Salonu’nda Genişletilmiş 2. hasbihal toplantısı yapıldı.
Önlemler işe yaradı! Fahiş fiyatlarla mücadele devam ediyor
Ticaret Bakanlığı'nın fahiş fiyat artışları için aldığı önlemler meyvelerini vermeye başladı. İş adamları bakanlığın önlemlerinin sonuçlarını gördüklerini belirterek, "Fiyatlar yavaş yavaş geri geliyor. Köpük ortadan kalktı" dedi.
MÜSİAD Yönetimi Kültür Bakanlığı'nda
MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve beraberindeki MÜSİAD heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mahmut Nuri Ersoy'u ziyaret etti. Ziyarete MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu da katıldı.
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir kimdir?
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde; AK Parti’den Kastamonu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ve çalışmalarına başlayan Yaşar Özdemir kimdir?
Cem Boyner kimdir? Cem Boyner Kastamonulu mu?
Boyner ailesinin ikinci kuşak temsilcisi olan Cem Boyner kimdir? Cem Boyner nereli? Cem Boyner Kastamonulu mu? Cem Boyner nerede okudu? işte tüm soruların cevapları haberimizde
KKTC MÜSİAD ‘Gündoğdu’ ile devam
MÜSİAD KKTC’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili, Cideli hemşerimiz Ramazan Gündoğdu, yeniden genel başkanlık görevine getirildi.
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken refah artışı açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: ''Toplumda refah artışı sağlayacak bir modelle yolumuza devam edeceğiz''
İntegral Enerji’nin araç şarj istasyonu hizmette
İntegral Enerji firmasının üretimini yaptığı ‘Elektrikli Power Şarj İstasyonu’ hizmete girdi.
MÜSİAD, ilk 2023 istişare toplantısını gerçekleştirdi
Kastamonu MÜSİAD, 2023 yılı ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.
‘14 Mayıs’ta tabi ki milli iradeyi destekleyeceğiz’
Memur-Sen İl Divan Toplantısı, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’ın katılımıyla Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Yıldız’ın yanı sıra; AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 1. Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ile yöneticileri katıldı.
İngiltere’de vefat eden Kastamonulu sunucu, ilimize getiriliyor
Londra’da geçen hafta sonu vefat eden ‘Londra Aktüel’ programının sunucusu Hülya Nur Özdemir Alişoğlu (41), toprağa verilmek üzere Kastamonu’ya uğurlandı.
AK Parti’nin Kastamonu adayında dikkat çeken detay!
AK Parti Kastamonu 3’ncü sıra Milletvekili adayı Mehmet Umur, vatandaşların dikkatini çekti Kastamonu halkı tarafından yakından tanınmayan Umur, kimdir? Kastamonu’da Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekçi’nin ardından üçüncü sırada yer alan Umur’un AK Parti geçmişi de dikkat çekiyor.
"Şehirlerimizi, el birliğiyle yeniden ayağa kaldıracağız"
MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi. MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sevgilioğlu, deprem bölgesine yapılan yardımlardan da bahsetti.
Sevgilioğlu: Milletimizin, devletimizin yanındayız
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye’de yardım kampanyaları başlatıldı.
‘Şahlanış dönemini hep birlikte başlatacağız’
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi’nin gençlik yapılanması Genç MÜSİAD’ın 2’nci genel kurulu, Kastamonu Üniversitesi Teknokent Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç MÜSİAD Başkanı Oğuz Küçükkapucu, görevi Onur Özcan’a devretti.
"165 noktada temsilciliği bulunan büyük bir aileyiz"
Kastamonu Müstakil Sanayici ve İş Adamlar Derneği (MÜSİAD) 5. olağan genel kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantı Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Yerleşkesi Teknokent Ilgaz Salonu'nda gerçekleşti. MÜSAD Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sevgilioğlu , burada yaptığı konuşmasında; "Yurt içinde 84, yurt dışında 81 nokta ile dünyada 165 noktada temsilciliği olan büyük bir aileyiz. Samimiyet ve dürüstçe çalışırlar, ideallerinden asla vazgeçmezler. Bizler, Ahilik şuuru ve kültürüyle yoğrularak hayatlarımızı ticaretimizi düzenleyen iş insanlarıyız" ifadelerine yer verdi.
“Ürettiğimiz direği, dünyaya Kastamonu’dan göndereceğiz”
Birlik Vakfı Şubesi tarafından düzenlenen Kariyer Sohbetleri’nin bu haftaki konuşmacısı “Enerjide Son Teknoloji ve Kastamonu Sevdası” başlığı altında UKS Enerji ve Bilişim’in İdari Müdürü Kerami Koçmar oldu. Koçmar burada yaptığı konuşmasında; “Güneşle ve gün ışığıyla enerji toplayan bir direk ürettik ve bunun AR-GE’sini yaptık ve patentini aldık. Ankara’dan bir firma Uğur’a ‘Bu fabrikamıza gel, bizim ekibimiz ile birlikte bu ürünü Ankara’da üret’ dediler. Biz ‘Olmaz, Kastamonu’da yapacağız’ dedik. Gücümüz yeterse dünyaya Kastamonu’dan göndereceğiz” ifadelerine yer verdi
‘Potansiyelimizi değerlendiremiyoruz’
Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından düzenlenen Kariyer Sohbetlerinde “Kastamonu’da ve Aile Şirketinde Markalaşma ve İnovasyon” konulu panelin konuşmacısı Ünallar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ünal oldu.
MÜSİAD EXPO yarın kapılarını açıyor
Müstakil Fuarcılık A.Ş. ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliği ile düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO Fuarı 2-5 Kasım 2022 tarihlerinde fuarcılığın prestij adresi, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde organize edilecek.
“Bu şehrin makus kaderini değiştirmeliyiz”
21-24 Eylül günlerinde Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan ve Batı Karadeniz’in ilk karma fuarı özelliğini taşıyan Türkiye-Ortadoğu Ticaret Fuarı’nın (TRADEF) tanıtım toplantısı Uğurlu Konakları’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İstamonu Medya ve Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Karadeniz; “Bu şehrin makus kaderini değiştirmek zorundayız. Bu kent artık göç veren değil, göç alan bir il olması lazım. Yerinde istihdamı arttırmak, güzel ve kaliteli yaşama katkı sağlamak lazım. Bu fuarcılık kültürünü bu şehre dokundurmak, daha öteye taşımak için bir yol kat ettik, güzel bir yola çıktık. Kastamonu’nun ihtiyaç duyduğu uluslararası tanıtımına katkı sunacağımızdan çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.
USİAD’tan Kastamonu çıkarması
Kısa adı USİAD olan Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nevaf Kılıç ve beraberindeki heyet yarın (18 Temmuz) Kastamonu’da… Heyet, Kastamonu Sanayi ve Ticaret Odası (KATSO) başta olmak üzere, bazı kamu kurum ve kuruşlarının yanı sıra bir dizi özel sektör ziyareti ve görüşmelerde bulunacak.
3 ayrı sektörde profesyonel hizmet
Koçoğlu group üç ayrı sektörde hızla büyümeye ve Kastamonu’ya, Türkiye’ye ve Dünya’ya hizmet vermeye devam ediyor.