AK Parti Kastamonu’da kartlar yeniden dağıtılıyor!;

AK Parti Kastamonu’da kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda hareketli günler geçiren AK Parti Kastamonu Teşkilatında değişim rüzgarı esiyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, yaklaşık 4 yıldır devam ettiği görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Peki yeni AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı kim olacak?...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla AK Parti’nin yeni Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu olmuştu. Sevgilioğlu, atama kararının ardından hızlıca yeni yönetim kadrolarını oluşturmak üzere çalışmalarına başlarken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel’den istifa açıklaması geldi. Şimdi gözler yeni merkez ilçe başkanının kim olacağına çevrildi.

MERKEZ İLÇE’DE “DAĞDELENOĞLU” İLE "KARAALİOĞLU" SESLERİ…

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ‘değişim’ beklentilerinin arttığı Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti), Kastamonu ile birlikte Adıyaman, Afyonkarahisar, Erzincan, Gaziantep, Şanlıurfa, Osmaniye ve Zonguldak il başkanlıklarına yeni atama yapıldı.

Yerel seçimler öncesi görevlendirilen Hasan Yağcıoğlu’nun yürüttüğü Kastamonu İl Başkanlığı görevi için mülakata katılmak üzere mevcut Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel ve il yöneticisi Mücahit Dağdelenoğlu ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’ne davet çağrılan MÜSİAD Şube Başkanı Mimar Ahmet Sevgilioğlu, bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kastamonu İl Başkanı olarak atandı.

Bu kararın ardından il başkanlığına talip olan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel istifa etti. Boş kalan Merkez İlçe Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu iken edinilen kulis bilgilerine göre; 28. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı, AK Parti İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Avukat Mücahit Dağdelenoğlu’nun isminin konuşulduğu öğrenildi.

Bir diğer isim ise AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umur'un danışmanı Hasan Karaalioğlu. AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı için Hasan Karaalioğlu'nun Ankara'da AK Parti Genel Merkez ile görüşmeler yaptığı  öğrenildi.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum