Arama
Arama Sonuçları
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Kastamonu’da resmi internet sitelerinden güç birliği
Kastamonu’da yayın yapan gazetelerimizin yanı sıra Basın İlan Kurumu tarafından resmi hüviyet kazanan internet haber sitelerinin sahipleri olarak bir araya gelip Kastamonu menfaatleri için “KASTAMONU RESMİ İNTERNET SİTELERİ GRUBU” adıyla bir birliktelik oluşturduk.
'Arçelik' tarih oluyor
69 yıl önce kurulan Arçelik AŞ'den kurumsal markasında değişim gidiyor. Şirket kurumsal marka olarak Beko'yu kullanacak. Şirket değişiklik KAP'a bildirdi.
Dijital Satın Alma Platformu, 10 Bin Tedarikçiye Ulaşarak Şirketlerin İş Süreçlerini Dönüştürüyor
Şirketlerin satın alma sürecini dijitalleştirerek yapay zeka sayesinde onlara hız, şeffaflık ve tasarruf imkanı sağlayan PeraPole, Türkiye'nin önde gelen firmalarının da aralarında bulunduğu işletmeler ile konusunda uzman binlerce tedarikçiyi bir araya getiriyor
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Kastamonu’daki çocuk işçinin müdürlüğe yükselişi
Kastamonu’da İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükselen Mehmet Bekar, kamuya 48 yıl hizmet verdi
Kastamonu’da ‘Muhtar’ raconu değişti!
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri önce Belediye Başkanlığı için adaylar gündemden düşmezken; muhtarlık için de rakipler, arka planda ciddi bir rekabet içerisinde çalışmalarına başladı.
Kastamonu’ya turist yağacak
Kastamonu, son zamanlarda turizm açısından önemli bir nokta haline gelerek hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. 2023 yılında atılan girişimci adımlar sayesinde potansiyelini artıran bu şehir, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.
Kastamonu'da orman yangınlarıyla stratejik mücadele
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, İhsangazi Orman İşletme Müdürlüğü'nde, orman yangınlarına karşı etkin mücadele stratejilerini geliştirmek amacıyla önemli bir tatbikata ev sahipliği yaptı.
KGK: Gazetecilik meslek birliği yasayla kurulmalı
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 3. Küresel Medya Çalıştayı sonrası sonuç bildirgesi yayınlandı.
Kastamonu Üniversitesinden gururlandıran başarı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ), Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversiteleri alan bazlı sıralamasında üç farklı kategoride dünyanın en iyi ilk 1000 üniversitesi arasında yer almayı başardı.
Kastamonu Üniversitesi yükseliyor
Kastamonu Üniversitesi, 2023-2024 URAP Türkiye sıralamasında sıralamaya giren 188 üniversite arasında 81’inci sıraya yükseldi. Tıp Fakültesi olmayan 101 üniversite arasında yapılan sıralamada ise Kastamonu Üniversitesi, 26’ncı sıraya yerleşti.
Gelecek Partisi’nden ‘pancar’ önergesi
Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatının konuyu ilettiği İstanbul Milletvekili Şahin, sorunu Meclis’e taşıyor
‘Kurtuluş ve kuruluşu İnebolu temsil eder’
Yalçın Bayer, Hürriyet’teki köşesine ‘İnebolu’yu taşıdı
Rıza Kandemir ve RAL Yatırım Holding: Deprem Bölgesine Kararlılıkla Yatırım Yapmaya Devam Ediyor
İskenderun'un merkezinde yükselen "New Tower" projesiyle, RAL Yatırım Holding ve GrainTürk, deprem bölgesine yönelik kararlılıklarını sergilemeye devam ediyor.
"'Türkiye Yüzyılı' ideali için canla başla çalışıyoruz"
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 22-24 Eylül'de Karaman'da gerçekleşti. 3 gün süren çok verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, ortak yapılabilecek etkinlikler için istişare yaptıklarını kaydetti. Genel Başkan Asmalı ise; "'Türkiye Yüzyılı' idealini gerçekleştirmek adına, milletimiz ve ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Bu etkinlik, daha güçlü bir Türkiye için çaba göstermek adına önemli bir adımdı. Bir ve beraber daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum' dedi.