Keskin: ‘İlk hedefimiz gol yememek’;

Keskin: ‘İlk hedefimiz gol yememek’

......

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş’in haftalık basın toplantısında konuşan tecrübeli stoper Ramazan Keskin, iyi bir savunma stratejileri olduğuna dikkat çekerek, bundan sonra da gol yememeye devam edeceklerini vurguladı.

Keskin, açıklamasında şunları kaydetti; “4 maçtır gol yemiyoruz, bunun için mutluyuz. Savunma hücumdan başlıyor aslında. Burada tabii bizim de önemli işlerimiz oldu ama sonrakinde Okan'ından, Yusuf'undan tutun oradan başlıyor, onların da takım savunmasına desteğinden dolayı gol yemiyoruz, mutluyuz açıkçası... Sağlam taktiğimizden üçlü bir savunma oynuyoruz. Bekleri de sayarsak beşli bir savunma oluyor. Zor aslında ama elimizden gelen mücadeleyi gösterip gol yememeye devam edeceğiz. Kaleci Abdullah'la da konuşuyoruz gol yemeyeceğiz diye. İlk maçtan önce Yalçın abi, Oğuz abi ile konuşuyoruz, ilk hedefimiz gol yememek. Ona göre; "gol yemezsek gol atarız" tarzında bir düşünceyle maçlara çıkıyoruz. Abdullah 15 maç gol yememem lazım Ramazan dedi. Ben de tamam dedim. Sonra Yalçın abiye 15 maç gol yemememiz lazım dedik. Hem takım için hem Abdullah için. Öyle bir hedefimiz var 15 maç gol yemememiz lazım. Bunu kafamızda kodladık o şekilde devam ediyoruz.”

“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

“Iğdır'da da zor bir maçtı bizim için gerçekten. Biz takım olarak pas yapan, pozisyon bulan bir takımız. Levent hocam da sağ olsun ona da saygı duyuyorum gerçekten, bizlere de, gençlerimize de gereken her şeyi yapıyor. Iğdır'dan da bir puan aldık mutluyuz, açıkçası zor bir deplasmandı. İçeride Soma maçına geliyoruz şimdi galibiyet bekliyorum. İlk amacımız 3 puan almak, olmadı yine gol yemeden en kötü sonuç bir puanla döneriz. Hedefimiz tabii ki 3 puan. Her maça final maçı olarak bakıyoruz. Örneğin Soma'yı geçmeden Denizli'yi düşünmüyoruz, Menemeni düşünmüyoruz biz her maça final maçı olarak gidiyoruz. Taraftarlarımızı, esnaflarımızı maçı izlemeye davet ediyoruz şehrin içinden geçerken korna çalıp geçiyoruz desteklerini görüyoruz alıyoruz onların desteğine ihtiyacımız var. Bizi desteklemeye devam etsinler.”

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum