Erdoğan’dan maaş zammı açıklaması: ‘İlk kabineden sonra…’;

Erdoğan’dan maaş zammı açıklaması: ‘İlk kabineden sonra…’

......

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu'nda başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede önemli açıklamalarda bulundu. İsrail ile Hamas arasındaki gerilime ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafları itidalli davranmaya davet etti. İşçi, memur ve emekli maaşı için yeni müjdeler vermeye devam edeceklerini belirten Erdoğan, emekli memur maaşları için ilk kabine sonrası bir müjde vereceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Yeni anayasa, terörle mücadele ve yerel seçim ile ilgili mesajlar veren Erdoğan, işçi, memur ve emeklilere de yeni müjdeler vermeye devam edeceklerini belirtti. Erdoğan, emekli memur maaşları ile ilgili ilk kabine toplantısı sonrasında bir müjde vereceklerini de duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

YENİ ANAYASA MESAJI

“Memleketimizin söz konusu olduğu her durumda durmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Cumhuriyeti gerçek demokrasi ile kucaklaştıracak yeni bir anayasayı inşallah ülkemize kazandıracağız.”

TERÖRLE MÜCADELE MESAJI

“Terörü kaynağında kurutma stratejimizi kararlılıkla uygulayacağız. PKK, FETÖ ve DEAŞ’a her damla kanın hesabını soracağız. Bir gece ansızın gelebiliriz, unutmasınlar! Vatana kastedenlerin yüreğinden korku eksik olmayacak.”

LGBT MESAJI

“Siyasi ve sosyal sapkın akımları destekleyerek milli bünyemizi aile kurumumuzu değerlerimizi yıkmayı hedef alan sinsi faaliyetlerin kökünü kurutacağız. Biz LGBT'yi tanımıyoruz. Kim tanıyorsa onlar birlikte yürüsün. Cumhur ittifakı olarak da tanımıyoruz.”

İSRAİL-HAMAS GERİLİMİ

“Mescid-i Aksa'yı her türlü işgal girişiminin karşısında durmaya devam edeceğiz. Bu sabah İsrail'de meydana gelen olaylarda tarafları itidalli davranmaya davet ediyoruz.”

'İŞÇİ, MEMUR VE EMEKLİLERİMİZE YENİ MÜJDELER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

“Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız. Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili de bakanlığımız toplantısını yapıyor. İlk kabineden sonra yeni müjdemizi açıklayacağız.” 

Kaynak: Mynet

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum