Arama
Arama Sonuçları
Bir sigara grubuna daha zam geldi!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Esse sigara grubuna da zam geldiğini açıkladı.
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
Sigara gruplarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Son olarak 3 sigara grubuna daha zam geldi. Sigara fiyatlarında 3 TL artış yaşandı. Peki, sigara fiyatları 2024 ne kadar oldu? Zamlı sigara fiyatları kaç TL? 8 Mayıs'ta sigara fiyatlarına ne kadar zam geldi? İşte sigara fiyatları 2024 güncel liste..
Sigaradaki yeni zamlar!
Nisan ayında sigara fiyatlarına peş peşe zam geldi. Sigara zammının önümüzdeki günlerde de devam edebileceği belirtilirken zamlı sigara fiyatları araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde 9 TL'lik sigara zammının ardından 2 sigara grubuna daha zam geldi. Peki, sigara fiyatları ne kadar oldu, zamlı sigara fiyatları kaç TL? En pahalı ve en ucuz sigara kaç TL? İşte zamlı sigara fiyatları...
Bir sigara grubuna boykot! Satılmayacak
Bu sigaraları içenlere üzücü haber. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, kâr marjlarının düşürülmesi nedeniyle BAT grubunun sigaralarını satmama kararı aldıklarını açıkladı.
Tekel bayileri boykotta!.. SATMIYORUZ
Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara firmalarının esnafın kâr marjını düşürdüğünü belirterek “Biz de bu markaların ürünlerini satmama kararı aldık” dedi.
Kastamonu’da ekmeğe zam!..
Yerel seçimler öncesi kısmen de olsa durulan zam haberleri, seçimlerin hemen ardından üst üste gelmeye başladı.
Sigara fiyatları ne kadar? en ucuz ve en pahalı sigara kaç TL?
Vatandaşlar tarafından merak edilen zamlı sigara fiyatları gündemde. Sigara gruplarına zam gelmesiyle birlikte vatandaşlar, güncel sigara fiyatlarını merak ediyor. 2024 en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları ve sigara fiyatları hakkında tüm detaylar haberimizde…
Tiryakilere kötü haber!..
Seçimlerin ardından piyasalarda zamlar konuşulmaya başladı.
Diyanet yanıtladı, sigara içilen ortamda bulunmak orucu bozar mı?
Her sene Ramazan ayına doğru, Müslümanlar, kendilerine farz kılınan oruç ibadetini yaparken oruçlarını sakat edebilecek, orucu bozan ve bozmayan şeyleri merak edip araştırmaya başlamaktadır. Diyanet'in cevaplarını da dikkate alarak oruçluyken sigara içmek ya da sigara dumanı gelmesi orucu bozar mı? Kaza gerekir mi?
56 binden fazla dolu makaron ele geçirildi
Amasya’nın Suluova ilçesinde polisin kaçak sigara üretilen adrese düzenlendiği operasyonda 56 binden fazla dolu makaron ve 65 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Pastırmaya okkalı zam geliyor
Yeni yılın ilk saatlerinden bu yana birçok ürün için zam haberleri geldi ve gelmeye devam ediyor. Fiyatı 1000 TL olan ve vatandaşın cebini yakan pastırma da zamlardan nasibini alacak
2024, zam yağmuruyla başlıyor
Araç sahipleri yeni yıla zamlı benzin ve motorin fiyatlarıyla girecek. Öte yandan yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından 2024'te sigara ve alkole de zam geleceği belirtilmişti. İşte ayrıntılar...
Bir sigara grubuna daha zam!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, KT&G grubunda bir sigara markasına 5 liralık zam geldiğini açıkladı.
İl Sağlık Müdürü Kutlu'dan 'Alzheimer' uyarısı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla yayımladığı açıklamada önemli uyarılarda bulundu. İl Müdürü Kutlu açıklamasında; "Sağlanan imkanlardan faydalanmak, risk faktörleri ile zamanında ve etkili mücadele ederek Alzheimer hastalığından korunmak ellerimizde" dedi.
Sigara ve alkolde yasak kapsamı genişledi! Açık alanlarda…
Alkollü içki sunumu ve satışı ile tütün mamulleri satış yasağı genişletildi.
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
Kastamonu'nun yaşam süresi belli oldu!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı şehirlerin ortalama yaşam süresi verilerini açıkladı.
Diş Beyazlatma ile Parlak Bir Gülümseme İçin Pratik Bilgiler
Herkes beyaz, parlak dişlere sahip olmak ister çünkü sağlıklı ve beyaz dişler güzellik, özgüven ve genel sağlık açısından önemlidir.
Erdoğan duyurdu: Yüzde 25 zam geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25 oranında ilave artışa gidileceğini duyurdu
300 yaşına kadar yaşamak mümkün mü?
Kalbiniz ve damarlarınız ne kadar sağlıklı olursa, diğer organlarınız da o kadar sağlıklı olacaktır.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
İçişleri’nden 81 ile ‘trafik’ genelgesi
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.
Nasrullah’ta ‘Halk Sağlığı Sokağı’ kuruldu
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-9 Eylül tarihlerinde Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Nasrullah Meydanında Halk Sağlığı Sokağı oluşturuldu.
3 sigara grubuna daha zam! İşte zamlı liste...
Sigaraya art arda zamlar geliyor. BAT, T&T ve Imperial Tobacco markalarına ait sigaralar zamlandı.
En pahalı sigara 85 TL oldu
Sigarayı bıraktıracak zamlar geliyor! Sık sık gelen zamlarla öne çıkan tütün ürünlerine yeni bir zam geldi. Yeni fiyatlarla en pahalısı 85 TL oldu! Sigaranın aylık masrafı 1000 lirayı geçiyor! İşte güncel sigara fiyatları...