Kastamonu’da ‘rezil’ manzara!;

Kastamonu’da ‘rezil’ manzara!

Doğal güzelliklerini ve evliyalarını barındıran kadim şehrimiz Kastamonu’nun görünmez alanlarında, ormanlık alandan gelen görüntüler 'pes' dedirtti....

Dört bir yanı ormanlarla kaplı sözde ‘temiz’ şehrimiz Kastamonu’da yer alan İhsangazi yolundaki bir köyde, ormanlık alanda biriken çöpler kötü görüntü oluşturuyor.

Özellikle yaz sezonunda nüfus patlaması yaşarken, inşaat sezonunun da başlaması ile birlikte Kastamonu’da çevre kirliliğinde artış görülüyor.

Ormanlık alana bırakılan moloz, inşaat ve evsel atıkların kimler tarafından bölgeye atıldığı ise bilinmiyor

İNŞAAT MEZARLIĞINA DÖNDÜ

Yıllarca Türkiye’nin en temiz şehri olarak anılan Kastamonu, şu sıralar çevre kirliliğinin baş göstermesiyle vatandaşın dikkatini çekiyor.

Bisiklet Yolu ve Çevre Yolu’ndaki çevre kirliliğinin ardından, İhsangazi yolunda ‘kimse görmez’ diyerekten boşaltılan çöp yığını kameralara yansıdı.

Genellikle vatandaşlar ve köylüler tarafından sık uğranmayan bölge olarak, Kastamonu İhsangazi yolunda yer alan bir köyde; mobilya, dal ve moloz gibi atıkları getirerek boşalttığı alan atık dağına dönüştü.

Ormanlık alanda kilometrelerce, şantiye atıkları döküldü. Kırık parkeler, kiremitler, moloz atıkları, borular, tenekeleri, paslı demirler, ev eşyaları daha bir sürü inşaat atığı, doğal güzelliğin arasına insafsızca atıldı.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum