Muzaffer Balcıoğlu'nun kızı anlattı!;

Muzaffer Balcıoğlu'nun kızı anlattı!

Cebrail Mahallesi'nde evsiz olduğu iddia edilen ve mahalleli tarafından yardıma ihtiyacı olduğu belirtilen Muzaffer Balcıoğlu'nun, alkol bağımlısı olduğu ve içkiden vazgeçmediğini dile getiren kızı haberi gördüğünde çok üzüldüğünü dile getirerek aralarında geçen durumu anlattı....

Cebrail Mahallesi'nde evsiz olduğu iddia edilen Muzaffer Balcıoğlu hakkında ailesinden bilgilendirme geldi. 6 yaşından beri kızıyla ilgilenmediğini ve alkol bağımlısı olduğunu dile getiren kızı; "  'İçme baba içersen yanımda duramazsın' dedim uyardım kendisi yine içkiden vazgeçmedi. Sonra kendisiyle hiç görüşmedik."

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şizofreni ve alkol tedavisi aldığı hastaneden çıktıktan sonra da hiçbir ilacı kullanmayıp alkol almaya devam ettiği belirtildi. Balcıoğlu'nun kızı tarafından rahatsızlığı nedeniyle Giresun Bakımevine yatırıldığı fakat akıl sağlığı yerinde olduğu için bakımevinden çıkarıldığını ve bizzat kızı tarafından tekrar evine getirildiği kaydedildi.

Balcıoğlu'nun kızı süreci şöyle anlattı;

"İÇKİDEN VAZGEÇMEDİ"

"Ben Muzaffer Balcıoğlu'nun kızıyım. Biz 6 yaşından beri doğru düzgün görüşmüşlüğümüz yok. Kendisi bundan 2 sene önce benim yanıma Tosya'ya geldi. Kalacak yerim yok dedi. Ben eşimle konuşup babamın bizle kalmasını söyledim. Bizle bir süre kaldı. Şayet alkol bağımlısı olduğu için sabah kahvaltı dahi yapmadan bir şarap şişesi odada muhakkak oluyordu. Benim iki çocuğum var. Kokusu evde rahatsız ediyordu. 'İçme baba içersen yanımda duramazsın' dedim uyardım kendisi yine içkiden vazgeçmedi."

"ELİMDEN GELENİ YAPTIM"

"Eşimle de konuştuk Kastamonu'da dursun elimizden geleni yaparız gene dedik ama daha sonra bundan 2 sene önce bakımevine başvurduk. İmza attım bakımevinden gelip aldılar. Tedavisi bitince akli dengesi yerine geldiğini söylediler. Beni Giresun Özel Bakımevi'nden arayıp 'Babanızı teslim alın' dediler. Ben de eşimle gittim Giresun'dan aldım. Şayet Tosya'ya döner dönmez arabadan inip 'İçki alacağım' dediği için o gün 'Baba sen tedaviyi niye oldun? Bir daha içki alırsan hiçbir şekilde ben senle ilgilenmem. Elimden geleni yaptım ama bu kadar' dedim. O da gitti içkisini aldı orda ayrıldık. Bir daha da kendisiyle hiç görüşmedim. Eşim arada sırada görür ihtiyaçlarını karsılardı. Ondan sonrasında bir daha eşim de ben de ulaşamadım."

Ayrıca Balcıoğlu'nun kızı hiçbir şekilde babası için bakım aylığı almadıklarını da dile getirdi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum