Kastamonu’da yer yerinden oynadı;

Kastamonu’da yer yerinden oynadı

Kastamonu Cumhuriyet Meydanında yer yerinden oynadı…...

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u Mauro Icardi (2) ve Berkan Kutlu'nun golleriyle 3-1 mağlup ederek 2023/2024 sezonunu 102 puanla şampiyon olarak tamamladı.Bunun üzerine Kastamonu’da Galatasaray taraftarı coşkulu bir kutlama yaptı. Şampiyonluk sevinci yaşayan taraftar hem Kuzeyket’te hem Cumhuriyet Meydanında gösteriler gerçekleştirdi. Sevincini paylaşmak isteyenler araçlarıyla destek olurken şehirde metrelerce araç kuyruğu oluşturdu.


Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray, TÜMOSAN Konyaspor deplasmanına konuk oldu.

Son haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren sarı-kırmızılılar, rakibini 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci, toplamdaysa 24. şampiyonluğunu elde etti.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 29 ile 51. dakikalarda Mauro Icardi ve 53. dakikada Berkan Kutlu kaydetti. Konyaspor'un tek golüyse 78. dakikada Louka Prip'ten geldi.

Galatasaray bu sonuçla puanını 102'ye bir sezonda en fazla puan toplayarak şampiyon olan takım unvanını aldı. Bu sezonki 15. yenilgisini alan ve 41 puanda kalan Konyaspor ise Ankaragücü'nün Trabzonspor'a mağlup olmasıyla birlikte ligi 16. sırada tamamladı ve kümede kaldı

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kastamonu Açıksöz (@kastamonuaciksoz)'in paylaştığı bir gönderi

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum