Kastamonu’da bir TOKİ fırsatı daha!;

Kastamonu’da bir TOKİ fırsatı daha!

Kastamonu’da TOKİ fırsatı devam ediyor....

TOKİ başvuru süreci devam ediyor. Kolay finansman yöntemleriyle devam eden TOKİ konut ve iş yeri satışları, 36 ilde vatandaşlara cazip fırsatlar sunuyor. Yüzde 15 peşin + 60 ay vadeyle iş yeri sahibi olma imkanı sunan TOKİ, konutlar için de yüzde 25 peşin + 72 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlıyor. Son başvuru tarihi 30 Mayıs Perşembe olarak bildirilen konut ve iş yerlerinin, açık adresleri ve fiyat bilgileri de açıklandı.

AZDAVAY’DA TOKİ FIRSATI!

Kastamonu Azdavay'da 123 m² iş yeri Bahçelievler Mahallesi 138 adet konut ve 4 adet dükkan hemen teslim mevcut haliyle satılmakta olup, teslim alma yükümlülüğü alıcıya aittir.

36 il için TOKİ başvuru süreci devam ediyor! Vatandaş ucuza TOKİ konut sahibi olabilecek

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİ'DEN ABANA’DA 9 BİN 433 TL TAKSİTLE KONUT KAMPANYASI!

TOKİ Kastamonu ve Çorum illerindeki yeni projelerinin başvurularının başladığını duyurdu. 2+1 ve 3+1 şeklindeki dairelere 9 bin 433 TL'den başlayan taksit imkanları ile sahip olunabiliyor. Peki başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

TOKİ, Kastamonu ve Çorum illerindeki TOKİ konutlarına başvuru sürecinin başladığını duyurdu. Dünya gazetesinin paylaştığı detaylara göre; projenin gerçekleştiği il, evin boyutu vb. mali konular çerçevesinde çeşitlenebilen aylık ödemeler Çorum ve Kastamonu'daki projeler için 9 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ'den yapılan açıklamada; "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından “Kastamonu İli, Abana İlçesi, Merkez Mahalle 109 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi” Projesi kapsamında yer alan 33 adet konut satışa sunulacaktır" denildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

18 yaşını doldurmuş olmak,

Daha önce TOKİ'den konut satın almamış olmamak,

Projenin bulunduğu il sınırları içinde en az 1 yıl ikamet etme veya il nüfusuna kayıtlı olmak,

Kişinin kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular, e-Devlet ya da proje içerisindeki illerdeki Ziraat Bankası şubelerinden gerçekleştirilebiliyor. Başvuru ücretlerinin ilgili kurumlara yatırılması ise Mobil Bankacılık uygulaması, e-Devlet ya da şubeler aracılığı ile yapılıyor.

Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum