Bu hafta böyle!;

Bu hafta böyle!

Kastamonu’da hava bir anda kararıp, bir anda açarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)’nin tahminlerine göre; bu hafta sağanak bekleniyor....

Kastamonu’da artık bahar havasının gelmesiyle birlikte güneşler açtı, yazlıklar çıktı derken; ilimiz güneşi bekleyen vatandaşları şaşırtmaya devam ediyor.

Son günlerde Kastamonu’da yükselen hava sıcaklıkları yeniden bir nebze düştü, kent genelinde yağmur da görülmeye başlıyor. Birçok vatandaş yeniden montlarla sokağa çıktı.

Kastamonu’da son günleri adeta yaz gelmişçesine geçiren vatandaşlar, bir anda kötü havaya yakalandı. Düşen sıcaklıkla beraber yağmur da kent genelinde etkisini göstereceği Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)’nin tahminleri arasında yer alıyor.

Son günlerde kısa kollu giyinmeye başlayan vatandaşların birçoğu, yeniden montlarla sokağa çıkmak durumunda kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Kastamonu’da Perşembe gününe kadar yağışlı havanın devam etmesi bekleniyor.

Yağmursuz olmayacağını belirten İbrahim isimli vatandaş, “Yaz aylarında yağan yağmur bereketlidir. Kastamonu yağmursuz olmaz. İlçelerde ve köylerde çimenlere, otlara iyi geliyor yağmur. Kuraklık kötü oluyor, yağmur yağmasını bekliyorum.” Dedi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum