Arama
Arama Sonuçları
Karabük'ü 'Kastamonulu' yönetecek
Kastamonu'da 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adayların çalışmaları hız kazanırken, komşumuz Karabük'te ise ilginç bir durum ortaya çıktı. 3 ayrı partiden 3 Kastamonulu aday Karabük Belediyesi'ne talip oldu.
Kastamonulu adaylar Karabük'te kriz yaşıyor
Karabük'te AK Parti ve MHP'nin Kastamonulu adayları arasında ciddi bir gerilim meydana geldi.
Kastamonulu bürokrata yeni görev
Kastamonulu hemşehrimiz İbrahim Cesur’in yeni görev yeri; Ordu’ya bağlı Ünye ilçesi oldu…
Hem çocuklarını hem de eşini kaybetti
Kastamonulu Kaya ailesi... Kelimelerin anlamsız kaldığı günleri yaşıyor...
THK Üniversitesi'ne Kastamonulu rektör
Yeni atanan rektörler arasında Çatalzeytinli Prof. Dr. Rahmi Er de yer alıyor. Prof. Er, Türk Hava Kurumu üniversitesine atandı.
Karabük Belediye Başkanlığı için bir Kastamonu daha!..
Araçlı hemheşrimiz Rafet Vergili’nin başkanlığını yürüttüğü Karabük Belediye Başkan adaylığı çok konuşulan Özkan Çetinkaya için beklentiler aday olması yönünde…
Kastamonulular, Arnavutköy'de buluştu
Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği, Arnavutköy’de piknik şöleni organize etti. Piknik şölenine Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir de katılım sağladı.
Çatalzeytinli genç kaymakamın yeni görev yeri belli oldu
Çatalzeytinli hemşerimiz Kaymakam İbrahim Cesur’un yeni görev yeri Edirne Keşan oldu.
Çatalzeytin Belediyesi ödülünü aldı
Çatalzeytin Belediye Başkanlığı 100. Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri ödül töreninde, 100 yılın en başarılı Altyapı ve Üstyapı Proje Belediyeciliği ödülünü aldı. Ödül törenine katılan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir; " Gerçekten böyle bir ödüle layık görülmek tek başına mümkün olmuyor. Bizlerle beraber yürüyen teşkilatıma ve tüm Çatalzeytinli hemşehrilerime bu ödülü armağan ediyorum. Huzurun başkenti Çatalzeytin'e de herkesi bekliyorum" dedi.
Çatalzeytin Belediyesi'ne ödül: "Bu gurur hepimizin"
Çatalzeytin Belediyesi, 100. Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri kapsamında yılın en başarılı Altyapı ve Üstyapı Proje Belediyeciliği Ödülü'nün sahibi oldu. Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir açıklamasında; "Bu gurur hepimizin. Biz bu memleket için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz " dedi.
Hasan Paşa’nın ikinci kitabı çıkıyor
“1800’LERDE KIRIM, GİNOLU VE ÇATALZEYTİN”…
"Siyasi oyunlara değil, büyük hedeflere odaklanmalıyız"
Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir Çatalzeytin ilçesinde yapılan çalışmaları kendi hizmetleriymiş gibi anlatanların olduğunu dile getirerek; "Bu durum beni derinden etkiliyor çünkü benim için siyaset bireysel hırsların veya parti çizgilerinin ötesinde bir anlam taşıyor. Siyasi oyunlara kapılmak yerine, birlikte daha büyük hedeflere odaklanmalıyız. İlçemizi daha da büyütecek ve geliştireceğiz. İlçemizin geleceğine olan inancımızı hiç yitirmeyelim" dedi.
Çatalzeytinli genç güreşçiden gümüş madalya
Kırklareli Demirköy Belediye sporcusu, (Çatalzeytinli) Derviş Emin Bıyıklıoğlu 38 kiloda rakiplerinin arasında 2. olarak gümüş madalya kazandı.
"Çatalzeytin’i huzurun başkenti yapacağız"
Yenibeyler Köyü Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Eski Günler Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.
Görev yeri Adıyaman
İlk görev yeri Bayburt Valiliği olan Çatalzeytinli hemşerimiz İbrahim Cesur, Adıyaman Valiliği’ne görevlendirildi.
Başkan Demir;"Tahrik ve tehdit siyasetine asla boyun eğmeyeceğiz"
Çatalzeytin'de devam edilen çalışmalar açıklandı.
Kastamonulu Ersöz, ikinci kez bakan yardımcısı
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına Çatalzeytinli hemşerimiz Halis Yunus Ersöz ikinci kez atandı.
Cüneyt Özdemir’in dilinden Kastamonu düşmüyor: ‘Her işte bir hayır vardır’
Geçtiğimiz haftalarda Kastamonu hakkında kullandığı ifadelerle gündem yaratan Gazeteci Cüneyt Özdemir, dün gerçekleştirdiği yayınında yine Kastamonu’yu gündeme aldı.
Çatalzeytinli Ergün, İsviçre’de hayatını kaybetti
Çatalzeytin İlçesine bağlı Çepni Köyü nüfusuna kayıtlı olan 65 yaşındaki Ayhan Ergün, İsviçre’nin Lausanne şehrinde hayatını kaybetti.
Cüneyt Özdemir, Kastamonu’yu anlattı: ‘Şaşırdım kaldım’
Türkiye’nin tanınan gazetecilerinden Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz gün geldiği Kastamonu’da yaşadıklarını yayınında anlattı.
"En az yüzde 80'i yakalayacağız"
AK Parti Çatalzeytin İlçe Başkanı Mehmet İhsan Uğuz ve Çatalzeytin İl Genel Meclis (İGM) Üyesi Mevlüt Kaplan seçimlere ilişkin Çatalzeytin ilçesi özelinde açıklamalarda bulundu. Çatalzeytin İGM Üyesi Mevlüt Kaplan açıklamasında; "Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlattık.
Kastamonulu Cesur’un ilk görev yeri belli oldu
İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Vergi Uzmanı olarak görev yaparken 111. dönem Kaymakamlık sınavını ve mülakatını başarıyla geçen Çatalzeytinli hemşehrimiz İbrahim Cesur’un ilk görev yeri belli oldu.
Başkan Çatal’dan ‘bakan’ temasları
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İstanbul ziyaretleri kapsamında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri ve Devlet eski Bakanı Murat Başesgioğlu ve İstanbul MHP Milletvekili adayı Arzu Erdem ile bir araya geldi.
‘Kastamonu’ya AVM’ler değil, fabrikalar kuracağız’
Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen ,İl başkanı Dilek Osmanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Celal Kafşakoğlu ve parti yöneticileri; seçim ziyaretleri kapsamında Çatalzeytin, İnebolu ve Devrekani ilçelerini ziyaret etti.
Çatalzeytin'den bölgeye yardım desteği
Çatalzeytin ilçesinde toplanan gıda ve hijyen kolileri, deprem bölgesine gönderildi.
Kastamonulu sunucu, kansere yenik düştü
Çatalzeytinli sunucu Hülya Nur Özdemir Alişoğlu, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
Çatalzeytinli iş adamı, MHP'nin listesinde
Çatalzeytinli Hemşehrimiz Erkan Özçelik, MHP'nin İstanbul listesinde yer aldı.