"Çatalzeytin’i huzurun başkenti yapacağız";

"Çatalzeytin’i huzurun başkenti yapacağız"

Yenibeyler Köyü Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Eski Günler Festivali yoğun katılımla gerçekleşti....

Yenibeyler Köyü Derneği’nin önemli bir değer olduğunu, bu amaç ve hedef doğrultusunda çalıştıklarını belirten Başkan Tolga Acar; “Yapılan etkinliklerde katılımcı oranını arttırarak bu markaya ve bu markanın mensuplarına artı katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, “Böylesine kaliteli bir organizasyona imza atan başta Tolga Acar başkanı, yönetimini, katılımcı olan herkesi yürekten kutluyorum.”

69 yıllık ilçe geçmişi olan Çatalzeytin’in son 2 yılda 3 kez sel felaketine mazur kaldığını belirten Başkan Demir; “Doğalgaz hattı, elektrik ve kanalizasyon gibi alt yapısı güçlü bir ilçe meydana getirmek için yapılan çalışmaların bayram süresine denk gelmesi hemşerilerimize ve Çatalzeytinli vatandaşlarımıza çile çektirdiğini görüyoruz, ancak güçlü, müreffeh bir ilçe meydana getirmek için çalışan ve çabalayan bir ekibimiz var az daha sabrınızı istiyor, anlayışınız için her birinize teşekkür ediyorum. Çatalzeytin’i huzurun başkenti yapmak için başladık. Tamamlamakta inşallah yine bize nasip olacak” diye konuştu.

Hasan Yılmaz ve Cideli Emin’in sahne aldığı etkinlikte Ağalık yarışmasını Bahri Özen ikinci kez alırken, küçük bey ağalığını Efe Uzun, küçük hanım ğalığını ise Elif Sare Özdemir, Hiranur Kaçer ve Alya Ayşe Öveç seçildi.

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, Belediye Meclis Üyeleri Refah Akçay, Emin Türkay Öztürk, Emine Çelik, Gazeteci Erdal Şen, İBB Ağaç Aş. İdari İşler Şefi Erhan Çirişoğlu, Cevat Taşkan, Derya Ovalıoğlu, Beytullah Açıkgöz, Ekrem Acar, Eyüp Kaya, Seyfi Tütü, Sadık Arslan, Rahmi Demir, Şenol Öveç ve Bahri Özen gibi çok sayıda iş adamı katılımcılar arasında yer aldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum