Karabük Belediye Başkanlığı için bir Kastamonu daha!..;

Karabük Belediye Başkanlığı için bir Kastamonu daha!..

Araçlı hemheşrimiz Rafet Vergili’nin başkanlığını yürüttüğü Karabük Belediye Başkan adaylığı çok konuşulan Özkan Çetinkaya için beklentiler aday olması yönünde…...

Yaklaşık 3 yıldır AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Çatalzeytinli hemşerimiz Özkan Çetinkaya görevinden istifa etti.

Araçlı hemheşrimiz Rafet Vergili’nin başkanlığını yürüttüğü Karabük Belediye Başkan adaylığı çok konuşulan Çetinkaya için beklentiler aday olması yönünde… Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi; “Saygıdeğer hemşehrilerim, AK Parti gibi büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Merkez İlçe teşkilat kademelerine ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Mevkiden makama, ilişkiler ağından imkanlara kadar herşey gelir geçer,meziyet ve şahsiyet kalır. Emek ziyan olmaz. Eser unutulmaz. İzzet solmaz. Unutulmayacak eser,meziyet,şahsiyet ve hoş bir sada bırakabildiysek bizim için pek iyi bir vedadır. Daima omuz omuza, birlik, beraberlik ve izzetle kalın.” 

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum