Kastamonulu Musa, geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetti;

Kastamonulu Musa, geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetti

......

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Çatalzeytinli hemşehrimiz Musa Kömürcü,  yoğun bakımda bir haftadır süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Motosikletiyle seyir halindeyken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve  kazadan bir hafta sonra hayatını kaybeden Çatalzeytin Yukarısökü nüfusuna kayıtlı Musa Kömürcü, Bursa’nın Gemlik ilçesinde ikindi namazına müteakip toprağa verildi.

Kaza, 8 Ağustos Salı günü saat 00.30 sıralarında Orhangazi ilçesi Göl yolu üzerinde meydana geldi. Göl istikametinden Orhangazi istikametine gitmekte olan F.D. (45) idaresindeki 16 BOC 585 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Musa Kömürcü (43) idaresindeki 16 BCU 536 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Kömürcü ile arkasında yolcu olarak bulunan Ayşe Çengel (39) yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan Musa Kömürcü, daha sonra Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek, burada yoğun bakıma alındı. Bekar olduğu öğrenilen Kömürcü, yaklaşık 1 haftadır süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kömürcü’nün cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kömürcü, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti ve Gemlik'te ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından defnedildi. 

 

 

 

Kaynak: iha

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum